Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Milyen legyen az ún. "első...

Milyen legyen az ún. "első autó"-m?

Figyelt kérdés
lehet bármilyen márka akármennyi ccm-el
2010. márc. 1. 14:10
1 2 3
 11/28 Fecc ***** válasza:
55%
Egy jó Ladát ajánlok neked
2010. márc. 1. 15:38
 12/28 anonim ***** válasza:
Első autonak egyszerü legyen ha meghibádodik legalább bele tudj nézni az alap dolgokat leellenörizni,olyatn autot keress amihez nem drága az alkatrész,bármelyik falusi autoszerelő megtudja javitani.Szerintem benzines ,lehet hogy a benzi drágább d eindl télen-nyáron még akkor is ha kopott a motor,ellentétben a diesel motorral.
2010. márc. 1. 16:27
 13/28 anonim ***** válasza:
A kedves elsőnek: Azért mert neked nem futotta BMW-re, még nem kell irígynek lenned, illetve fitogtatni a tudatlanságodat. A kedves kérdezőnek: ajánlanék egy daihatsu applause-t nekem is ez volt az első autóm. szép, nagy benne a hely, hatchback, mégis sedannak néz ki, egyedi, én némi bütyköléssel rávettem, hogy 8sec alatt legyen 100-on, és ez nem rossz, egy 7 literes fogyasztáshoz, csak az összkerekesektől óvakodj, nincs hozzá hajtás alkatrész.
2010. márc. 1. 17:13
 14/28 anonim ***** válasza:
0%

V6 BMW gratulálok kedves első válaszoló! Bírom, amikor a BMW-seket szidják, hogy milyen buták, meg "hurkanyakú kopasz kigyúrt" állatok ez meg itt próbál otogatni..

Egyébként az Audira gondoltál, az gyárt 2.7 V6-ot

2010. márc. 1. 17:19
 15/28 anonim ***** válasza:
59%
swift
2010. márc. 1. 18:23
 16/28 omadjoe ***** válasza:
bármi, aminek friss müszakija van. sok legyen belöle a bontoba (legyen alkatrész ellátás). könnyen javitjató legyen, - akár árokszélén is. és nem sajnálod ha v.ki, v. te összetöröd. nekem 15 évvel ezelőt az első autóm 1 trabi volt.
2010. márc. 1. 20:23
 17/28 anonim ***** válasza:

Olcsó, egyszerű, ne legyen túl nagy, hogy érezd a méreteit, de ne legyen tú kicsi sem mert az meg nem biztonságos. Ami még nagyon fontos, ne legyen egy "erőmű" mert nagyon hamar elveszítheted a kontrolt.

Ami meg az, "Ez nem szerencse, csak tudok vezetni." válasz adóját illeti, ezt én nem mondom magamról, pedig már 23 éve tekergetem a volánt, kevés kivétellel már bejártam egész európát és balesetmentesen lenyomtam több mint 1.5 millió kilómétert.

-Egy kollégám amikor nyugdíjba ment 40 év sofőrködés, és több mint 2.5 millió balesetmentesen teljesített km után, valaki azt mondta neki a búcsuztatón, hogy te milyen jól tudsz vezetni, hogy ennyi kilómétert vezettél balesetmentesen mire a kolléga válasza az volt: "nem, csak szerencsém volt" pedig ő mondhatta volna, hogy TUD vezetni.

2010. márc. 2. 15:33
 18/28 anonim ***** válasza:
Nem az szerencsés akinek nincs balesete, hanem az akinek van és túléli. És ha épségben hazaér nem szerencsés hanem tud vezetni, aki meg ha belemegy, nem szerencsétlen hanem nem tud vezetni. Szerencse nem létezik szerintem, mindennek van oka
2010. márc. 2. 15:36
 19/28 anonim ***** válasza:
Belarus 50es 80as MTZ De a Cabriósitott....Menő lennél Ha ügyes vagy optikára is adhatsz mondjuk egy fas za hatos eke jólmutatnak rajta és frankó leszorítóerőt is ad.
2010. márc. 3. 16:18
 20/28 A kérdező kommentje:
mondjuk valami "picire" gondoltam
2010. márc. 4. 21:29
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!