Milyen legyen az ún. "első autó"-m?
V6 BMW gratulálok kedves első válaszoló! Bírom, amikor a BMW-seket szidják, hogy milyen buták, meg "hurkanyakú kopasz kigyúrt" állatok ez meg itt próbál otogatni..
Egyébként az Audira gondoltál, az gyárt 2.7 V6-ot
Olcsó, egyszerű, ne legyen túl nagy, hogy érezd a méreteit, de ne legyen tú kicsi sem mert az meg nem biztonságos. Ami még nagyon fontos, ne legyen egy "erőmű" mert nagyon hamar elveszítheted a kontrolt.
Ami meg az, "Ez nem szerencse, csak tudok vezetni." válasz adóját illeti, ezt én nem mondom magamról, pedig már 23 éve tekergetem a volánt, kevés kivétellel már bejártam egész európát és balesetmentesen lenyomtam több mint 1.5 millió kilómétert.
-Egy kollégám amikor nyugdíjba ment 40 év sofőrködés, és több mint 2.5 millió balesetmentesen teljesített km után, valaki azt mondta neki a búcsuztatón, hogy te milyen jól tudsz vezetni, hogy ennyi kilómétert vezettél balesetmentesen mire a kolléga válasza az volt: "nem, csak szerencsém volt" pedig ő mondhatta volna, hogy TUD vezetni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!