Milyen legyen az ún. "első autó"-m?
Gondolom most nagyot akartál mondani, de V6 BMW nincsen, vagy sor6, vagy V8.
Am. szerintem valami kissebb dízel, m ilyenkor még álltalába minden héten körbejárják a várost 5x, és azért csak gazdaságosabb 5litert tankolni a 200ft-os gázolajból(ha van forrás, de amúgyis gazdaságosabb), mint egy 7-8-9 litert fogyasztó benzinesből, ami akárhogy nézzük 310-320ft.
Mondjuk egy Dízel E Kadett/F Astra vagy Golf II/Golf III meg is teszi. Én leginkább az E Kadett/Golf II-t ajánlanám, úgy 85-ös évjárat körül, m arra lehet kötni youngtimer biztosítást, ami kb 10e Ft/év(ami egy friss jogosítványnál nem hátrány), nincs súlyadó, és kilehet fogni elég jó példányokat, v olyanokat amit akár most újítottak fel, és 2-300e körül vannak. Ha meg valami komolyabb baja lesz, 50-80-ért lehet venni rá egy osztrákot.
opel frontera, land rover freelander, toyota hilux.
ezekkel könnyen be tudsz parkolni bárhova, megnyílnak előtted a parkolóhelyek.
1. olcsó
2. öreg
3. nem kár érte
4. kicsi
ezen céloknak megfelel: opel B corsa, suzuki swift (régi) kb egy árban vannak. költeni nagyon nem kell rájuk, mert strapabírók. és mielőtt valaki elkezdi a "na nehogy már egy szar suzuki" dumát, az első autónál nem az a lényeg, hogy beszarjanak tőled a gyönyörűségtől amikor megjelensz a Tesco parkolóban, hanem az, hogy ha koccanni fogsz vele, akkor nem 40 ezer egy fényszóró, hanem mondjuk 4.
Én is a régi autóra szavazok.
Mondjuk nem írtad mióta van jogsid, de ha nincs elég rutinod, akkor ne gondolkozz újba, nagyba, drágába.
Mondjuk a mai világba se számít már annyira a rutin, mert sok marha rohangál az utakon...
Szóval az előző hozzászólóval értek egyet, vagy Szuszka vagy valami másik öregecske amihez nem drága az alkatrész.
jaj, vannak kivételek, mint az utolsó válaszoló Pittifaldi személyesen.
Örülj neki, veregesd meg a vállad. Nem törted össze, szerencséd van. Ha összetörted volna fájt volna a fejed vagy a pénztárcád.
vw golf 3...
Szerintem tökéletes.Nem is olyan öreg nem is olyan csúnya könyen vezethető olcsó az alkatrész-utánpótlás.
Elsőnek :bmw m3 csl ami neked kell:-)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!