Ciki, ha valaki 19 évesen, vagy annál később tanul meg vezetni?
Figyelt kérdés
Mert a legtöbben általában 17-18 évesen csinálja meg a jogsit. Én is 18 vagyok és én is elkezdeném, ám szeptemberben nyelvvizsgázom és a szüleim csak akkor engedik mwg, ha átmegyek a nyelvvizsgán. Tegyük fel, hogy sikerül és ezáltal novemberben elkezdhetem, akkor 19 éves leszek, mert télen szüledtem.2015. jún. 19. 12:47
11/15 anonim válasza:
29 évesen lett jogosítványom, és voltak velem egykorúak is tanfolyamon, nem is egy. Miért lenne ciki? Eddig Bp belvárosban laktam, semmi szükségem nem volt autóra, tökéletes volt a tömeg közlekedés. Pár éve vidékre költöztem, itt már sokkal macerásabb a közlekdés autó nélkül, így megcsináltam a jogsit és vettem autót, ennyi.
12/15 anonim válasza:
A jogsi mellékes, ez olyan hogy ha tudod használod, ha nincs mire akkor csak pihen a fiókban. Van aki megteheti hogy garázsban tartja az autót motort, és van aki sajnálná az udvaron rohasztani télen/nyáron, éppen ezért letesz a dologról.
13/15 anonim válasza:
Na ja, csak cirka 140 000 Ft körül van egy sima B jogsi, és ha nem muszáj akkor nem csinálja meg az ember, én legalábbis sok hasznosabb dologra is el tudtam költeni anno az árát. Csak azért, hogy a fiókban porosodjon a jogsi évekig azért nincs értelme megcsinálni.
14/15 anonim válasza:
17 évesen vizsgáztam A-ra, 42 évesen B-re :)
Amikor azt hittem, hogy "öregdiák" vagyok, az oktatóm felhomályosított, hogy volt már neki 70 éves tanulója is, aki sikeresen levizsgázott.
15/15 anonim válasza:
Miért lenne gáz? Anyukám is annyi idősen tette le. A motorjogsit meg 45 évesen:) Én is csak 18. szülinapom után akarom elkezdeni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!