Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Ciki, ha valaki 19 évesen,...

Ciki, ha valaki 19 évesen, vagy annál később tanul meg vezetni?

Figyelt kérdés
Mert a legtöbben általában 17-18 évesen csinálja meg a jogsit. Én is 18 vagyok és én is elkezdeném, ám szeptemberben nyelvvizsgázom és a szüleim csak akkor engedik mwg, ha átmegyek a nyelvvizsgán. Tegyük fel, hogy sikerül és ezáltal novemberben elkezdhetem, akkor 19 éves leszek, mert télen szüledtem.

2015. jún. 19. 12:47
1 2
 1/15 anonim ***** válasza:

Kicsit kellemetlenül éreztem magam a KRESZ-tanfolyamon, de volt nálam lényegesen idősebb is.

Én 33 vagyok.

A kocsiban meg már mindegy. Az oktató szerint a fiatalok könnyebben tanulnak meg vezetni, mert lényegesen kisebb a felelősségérzetük.

Én néha már túlagyaltam a dolgokat.

De te még fiatal vagy :)

És a legtöbben nem 17-18 évesen csinálják... ugyanis egyre kevesebben vannak, akiknek apu vagy anyu ki tudja fizetni... ahogy elnéztem, a többség fiatal, de már dolgozó ember, huszonegynehány évesek.

2015. jún. 19. 12:56
 2/15 anonim ***** válasza:
31 vagyok, és kezdem kényelmetlennek érezni, amíg egyedül voltam inkább bringával mászkáltam a városban, de most már néha felmerül, hogy jól jönne ha két jogsi lenne a családban.
2015. jún. 19. 12:58
 3/15 akoos válasza:

Szerintem egyáltalán nem gáz. Annak ellenére mondom, hogy én 17 évesen csináltam. Akkor én voltam a csoportban a legfiatalabb, és én éreztem egy kicsit kellemetlenül magamat, hogy ilyen korai vagyok :D 19 évesen szerintem pont ideális.

Sok sikert a nyelvvizsgához! :)

2015. jún. 19. 13:05
 4/15 anonim ***** válasza:

és 22-23 évesen? :D

Mert én meg most akarom elkezdeni.. :D

2015. jún. 19. 13:17
 5/15 anonim ***** válasza:
100%
Nem gáz, anyagiak függvénye. 22/f/no driving license. :D
2015. jún. 19. 13:18
 6/15 A kérdező kommentje:
Köszi 3-as, igyekszem. Csak azert kerdeztem mert az osztaly felenek mar van jogsija vagy most csinalja, valamint foiskolan sokkal nehezebb lesz megcsinálni, mint most.
2015. jún. 19. 13:24
 7/15 anonim ***** válasza:
22 évesen motorra 23 évesen autóra tettem le a jogsit majd 24 évesen bővitettem a motor A -ra, akikkel jártam órákra volt ott 55 + éves sőt nyugdijas néni aki azért jelentkezett vezetni tanuni, hogy az unokáit haza tudja majd hordani az iskolából evvel a szülők váláról leakarta venni a terhet
2015. jún. 19. 13:34
 8/15 anonim válasza:

21 vagyok, most tartok az első bukásom utáni plussz óráknál. Szerintem nem gáz. Kressz vizsgán voltak nálam fiatalabbak is, és jóval idősebbek is, de átlagban szerintem nem feltűnő, hogy az ember 18 vagy 23 éves. Az egyetlen különbség, hogy a 18 évesnek többnyire anyu meg apu finanszirozza, az idősebb pedig magának.

Én ugyan ilyen szerencsétlenül vezettem volna 18 évesen is, és ugyan így 30 évesen is. Nem bírom a nagy nyomást. Illetve nem is a vezetéssel van gond, bármikor elvezetgetek bárhol, de a vizsgastresszt nem bírom. Ezért is buktam meg piti hibákon 10 perc alatt.

2015. jún. 19. 14:19
 9/15 Wadmalac ***** válasza:

Apám '91-ben tette le a jogsit, 42 évesen.

Nekem akkor már 1 éve megvolt.

17-18 évesekkel ült a tanfolyamon. Őt nem zavarta. Akkor téged miért kellene? :)

2015. jún. 19. 14:39
 10/15 anonim ***** válasza:

Inkább az ciki, ha ez komoly kérdésként merül fel benned.

Akkor érdemes megtanulni vezetni, amikor annak értelmét, és hasznát látod, a jogosítvány birtokában lesz lehetőséged gyakorolni is a vezetést.

Megkockáztatom, a legtöbb tizenéves megfelelő felelősségtudat nélkül vág bele a jogosítvány szerzésbe, a fő mozgatórugó az, hogy "már a többieknek van, akkor nekem is legyen".

2015. jún. 19. 14:50
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!