Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Csak szerintem nagyon vagány...

Csak szerintem nagyon vagány ez az autó még 20 év után is?

Figyelt kérdés

Sok gyártó még ma nem csinál ilyen formaterveket. Vagy nagyon elfogult vagyok?

[link]

2015. jún. 19. 09:06
 1/10 anonim ***** válasza:

Igen, elfogult vagy :)

De valóban, korához képest, jó kis formája van.

2015. jún. 19. 09:09
 2/10 anonim ***** válasza:
Vagánynak azért nem nevezném, de tény, hogy elég jó a formája és kevésbé öregszik, mint sok más típus. Kár, hogy sok más pozitívumot nem lehet mondani róla
2015. jún. 19. 09:11
 3/10 anonim ***** válasza:
Kívülről tényleg nem rossz, de a belseje sosem tetszett ennek se, meg a Brava-nak se. De amúgy meg lehet nézni, hogy vannak ennél jobbak is. Ilyenkor már gyártottak BMW e46-ot, VW Borát is. A Borának szerintem a mai napig az egyik legszebb belső tere van, jóval szebb, mint a legtöbb új autónak.
2015. jún. 19. 10:09
 4/10 anonim ***** válasza:
0%
sok gyártó tényleg nem csinál ilyen formaterver......ugyanis ettől sokkal jobbat csinálnak!!!
2015. jún. 19. 10:10
 5/10 anonim ***** válasza:

Mivan öcsém,reklámozod a verdádat? XD

Minden kicsit jártasabb ember tudja,hogy a fiat bravo egy valóságos szopóroller. Többet van szervízben mint közúton.Ezt hivatott ellensúlyozni a kinézete,mert az valóban gonosz

2015. jún. 19. 10:31
 6/10 A kérdező kommentje:
Persze, hogy reklámozom. Csak a szemed nem veri ki, hogy egy kereskedésé.
2015. jún. 19. 10:48
 7/10 anonim ***** válasza:

Ez most tizenöt éves, de nagyon jól néz ki...ha vigyázol rá, akkor örök darab...

az olaszok nagyon tudnak karosszériát is tervezni..

nem vagy elfogult, csak szeretnéd megvenni.

jól teszed.

2015. jún. 19. 12:29
 8/10 A kérdező kommentje:

A formaterv már 20 éves.

Sokat megnéztem belőle, de szinte nincs elfogadható állapotú már. Úgyhogy letettem róla, fiatalabb, más autó lett helyette.

2015. jún. 19. 14:38
 9/10 anonim ***** válasza:
Amíg a nepper nem adja el,addíg a tiéd
2015. jún. 19. 14:51
 10/10 anonim ***** válasza:
Igen, valóban fiatalos, a Fiatokra ez elég jellemző, éppen valamelyik nap láttam közelről egy Stilót is, hát az is simán letagadhatna 10 évet, nem öregszik a formája. Ennek ellenére nem kedvelem az olasz autókat.
2015. jún. 19. 16:00

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!