Csak szerintem nagyon vagány ez az autó még 20 év után is?
2015. jún. 19. 09:06
1/10 anonim válasza:
Igen, elfogult vagy :)
De valóban, korához képest, jó kis formája van.
2/10 anonim válasza:
Vagánynak azért nem nevezném, de tény, hogy elég jó a formája és kevésbé öregszik, mint sok más típus. Kár, hogy sok más pozitívumot nem lehet mondani róla
3/10 anonim válasza:
Kívülről tényleg nem rossz, de a belseje sosem tetszett ennek se, meg a Brava-nak se. De amúgy meg lehet nézni, hogy vannak ennél jobbak is. Ilyenkor már gyártottak BMW e46-ot, VW Borát is. A Borának szerintem a mai napig az egyik legszebb belső tere van, jóval szebb, mint a legtöbb új autónak.
4/10 anonim válasza:
sok gyártó tényleg nem csinál ilyen formaterver......ugyanis ettől sokkal jobbat csinálnak!!!
5/10 anonim válasza:
Mivan öcsém,reklámozod a verdádat? XD
Minden kicsit jártasabb ember tudja,hogy a fiat bravo egy valóságos szopóroller. Többet van szervízben mint közúton.Ezt hivatott ellensúlyozni a kinézete,mert az valóban gonosz
6/10 A kérdező kommentje:
Persze, hogy reklámozom. Csak a szemed nem veri ki, hogy egy kereskedésé.
2015. jún. 19. 10:48
7/10 anonim válasza:
Ez most tizenöt éves, de nagyon jól néz ki...ha vigyázol rá, akkor örök darab...
az olaszok nagyon tudnak karosszériát is tervezni..
nem vagy elfogult, csak szeretnéd megvenni.
jól teszed.
8/10 A kérdező kommentje:
A formaterv már 20 éves.
Sokat megnéztem belőle, de szinte nincs elfogadható állapotú már. Úgyhogy letettem róla, fiatalabb, más autó lett helyette.
2015. jún. 19. 14:38
9/10 anonim válasza:
Amíg a nepper nem adja el,addíg a tiéd
10/10 anonim válasza:
Igen, valóban fiatalos, a Fiatokra ez elég jellemző, éppen valamelyik nap láttam közelről egy Stilót is, hát az is simán letagadhatna 10 évet, nem öregszik a formája. Ennek ellenére nem kedvelem az olasz autókat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!