Szerintetek ez az autó ebben a formában vagány? Mi a véleményetek?
Vagány? Ez? Ez egy vicc. Szánalmas. Nem tudom megéerteni, hogy egyesek mit találnak ebben szépnek vagy vagánynak. Persze senki sem tökéletes, mindenkinek vannak hülye szokásai vagy hobbijai, úgyhogy amíg nekem nem árt vele, hadd csinálja.
De szerintem ez nem vagány.
nem hiszem hogy az egyes válaszoló csak a gyári kocsikat szereti,de az ilyen csiri-csáré ,eltúlzott,szétműanyagozott boyracer "tuningra" nem áll fel neki,mint még nagyon sok más embernek,amit tökéletesen meg is tudok érteni!!!!
Lehet ráköltött az ember a corsára egy csomó pénzt meg munkaórát,de ez így akkor is egy szar!!!
A kérdező kommentje:
akkor gondolom te a gyári autókat szereted
---
Számomra az autó alapvetően egy közlekedési eszköz, annak csicsásítgatását nem értem. Pár kiló plasztiktól nem lesz sem gyorsabb, sem gazdaságosabb, sem halkabb, sem stabilabb, sem megbízhatóbb.
Arról nem is beszélve, hogy tehetsz akárhány, akármilyen szárnyat meg küszöböt meg felnit a Corsára, attól az még ugyanúgy egy Corsa marad.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!