Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Szerintetek ez az autó ebben...

Jackson666 kérdése:

Szerintetek ez az autó ebben a formában vagány? Mi a véleményetek?

Figyelt kérdés
[link]
2015. máj. 4. 19:08
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:

Vagány? Ez? Ez egy vicc. Szánalmas. Nem tudom megéerteni, hogy egyesek mit találnak ebben szépnek vagy vagánynak. Persze senki sem tökéletes, mindenkinek vannak hülye szokásai vagy hobbijai, úgyhogy amíg nekem nem árt vele, hadd csinálja.

De szerintem ez nem vagány.

2015. máj. 4. 20:19
 2/12 A kérdező kommentje:
Mire gondolsz? Az alufelni meg spoiler meg sportkipufogó? Stb?
2015. máj. 4. 20:45
 3/12 anonim ***** válasza:
Miért, szerinted még mire gondolhatok? A rendszámtáblára?
2015. máj. 4. 21:05
 4/12 A kérdező kommentje:
akkor gondolom te a gyári autókat szereted
2015. máj. 4. 21:16
 5/12 anonim ***** válasza:

nem hiszem hogy az egyes válaszoló csak a gyári kocsikat szereti,de az ilyen csiri-csáré ,eltúlzott,szétműanyagozott boyracer "tuningra" nem áll fel neki,mint még nagyon sok más embernek,amit tökéletesen meg is tudok érteni!!!!

Lehet ráköltött az ember a corsára egy csomó pénzt meg munkaórát,de ez így akkor is egy szar!!!

2015. máj. 4. 21:51
 6/12 anonim ***** válasza:
Önmagában kabaré, hogy a hülyegyerek egy Corsát "tunningol".
2015. máj. 5. 07:58
 7/12 anonim ***** válasza:

A kérdező kommentje:

akkor gondolom te a gyári autókat szereted

---

Számomra az autó alapvetően egy közlekedési eszköz, annak csicsásítgatását nem értem. Pár kiló plasztiktól nem lesz sem gyorsabb, sem gazdaságosabb, sem halkabb, sem stabilabb, sem megbízhatóbb.

Arról nem is beszélve, hogy tehetsz akárhány, akármilyen szárnyat meg küszöböt meg felnit a Corsára, attól az még ugyanúgy egy Corsa marad.

2015. máj. 5. 16:20
 8/12 anonim ***** válasza:
INkább vicc kategória. Lehet tuningolni, de ahhoz azért nem árt valami értelmes alap is...
2015. máj. 5. 20:35
 9/12 A kérdező kommentje:
szerintem külsőre jól nézki. Azért én örülnék ha ilyen autóm lehetne. Nem gicses nincs szétmatricázva nem gagyi felni stb. Attól hogy nem egy 200 lovas autó külsőre szép lehet.most ha már ilyen nagy mellények vagytok képet küldhettek a verdátokról..
2015. máj. 5. 21:02
 10/12 A kérdező kommentje:

[link]

Pláne egy ilyen corsa

2015. máj. 5. 21:13
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!