A friss jogsis fiatalok miért hiszik magukat Schumachernek?
A kérdésem a következő: miért hiszi rengeteg friss jogsis fiatal magáról, hogy ők mekkora "tuning-mesterek", "sebességőrültek, és "versenyzők"?
Rengeteg olyat látok itt Debrecenben, hogy egy teljesen hétköznapi autót fognak, és teleragasztgatják mindenféle csilivili sz*rral, meg elcsúfítják különféle ízléstelen karosszériaelemmel, aztán kimennek az utakra hogy ezekkel villogjanak
van egyáltalán valaki, aki nem tekint rájuk szánalommal?
egyáltalán ők látják magukon, hogy mennyire röhejes amit csinálnak?
Ha van akinek ez tetszik, hagyd. Nekem se jön be, de nem az én kocsim. De amíg nem akarja kinyomni mind a 68 paci szemét a Swiftben, nem gyorsulgat meg túráztatja a motort, és nem indul csikorgó kerekekkel, nem zavar az ilyen. Van néhány ízléses tuning, azokat azért megnézem.
18/f
#1: teljesen világos, csak az a baj hogy az ilyenek képesek kiszállni az autóból és megtámadni, még akkor is ha ők toltak el valamit (alacsonyabb szellemi intellektus miatt :D)
egyébként tényleg van pár szép tuningautó is, szerintem azok néznek ki a legjobban, amiken külsőleg csak egy-két dolog van módosítva (pl: R32, vagy AMG, ABT, stb. gyári tuningok)
Mért baj ha neki más az ízlése?
Persze ne száguldozzon....
Ja ezt én sem igazán értem. Ez a generáció ilyen, már friss jogsival sport, vagy presztízsautó kell, már 1-1.5 milláért. Ha nincs ennyi, akkor 500k-ért egy még öregebb presztízsautó. Ha ennyi sincs, akkor egy hétköznapi autó, de azért valamiben kitűnjön.
A mi, előző generációnkban mindenki örült, ha képes volt megvenni egy normális autót és azt szép, eredeti állapotban megőrizni, karban tartani. A csajok meg még mindig nem elsősorban az autókra buknak, ha nem nézel ki jól és nincs jó szöveged, azon nem fog segíteni egy sportkocsi sem.
ismerem őket, mindig betegre röhögöm magam hogy milyen ocsmány autókat képesek varázsolni egy normális Hondából vagy bármiből, miközben még vezetni se tudnak :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!