Fiatalok! Ha most lenne kp-ban 1,5 millió forintod és autót akarnál venni milyen autót vennél?
Nekem ha lenne ennyi pénzem kocsira, akkor kettőt vennék. Egy púpos Wartburgot vennék, amit restaurálnék és a maradékból ha futná akkor egy ladát hétköznapi használatra.
17/F, a nevem nem tudom hogy miért érdekes, de Dávidnak hívnak.
V-ös Golfot. pl ezt : [link]
35/F
Nekem egy MINI a nagy álmom! Nem tudom, ennyiért lehet-e már kapni az újabb fajtát használtan, de ha igen, akkor azt. Ha nem, akkor a régi típusút, és felújíttatnám, azt viszont tudom, hogy kijönne ennyiből!
24/L
Én egy ilyen cliot vettem! Mindent tud, amit egy autónak kell, jól néz ki, és 4,5 litert fogyaszt, fenntartási költségei minimálisak. Én használni veszem az autót, nem rajolni, benzines meg ingyen se kéne.
Ford mániás vagyok :)
ennyiből már elég fullos, újabb Fiestát, Focust lehet akasztani. persze kizárólag dízelt vennék, 1.6os motorral :)
25L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!