Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Volkswagenesek! Nem zavar...

Volkswagenesek! Nem zavar benneteket hogy egy "népautót" vezettek? Nem érzi senki becsapva magát hogy prémiumként ilyen névvel rásóztak egy autót?

Figyelt kérdés

2015. jún. 18. 17:04
1 2 3 4 5
 41/44 A kérdező kommentje:

"Eleg sok okot lehet mondani,"

A szíjjal hajtott olajszivattyú komolyan érdekelne. Mi a fő oka hogy erre cseréltek? A sor mellett mondtam az egyik technikusnak, hogy hát ezt jó nehéz lehet majd cserélni, mert jól körbe lesz építve. Azt mondta ez nem kell sosem.

2015. jún. 19. 16:56
 42/44 anonim ***** válasza:
halkabb, konnyebb, olcsobb.
2015. jún. 19. 17:08
 43/44 anonim ***** válasza:
Kérdező,még jó hogy vagy te nekünk ekkora szakmai tudással meg rálátással........Kérlek tervezz már nekem egy autót!!!!
2015. jún. 19. 17:31
 44/44 A kérdező kommentje:

42: köszönöm.

43: hol olvastad hogy akkora tudásom lenne? Ha autót akarsz terveztetni menj az antro kht-hoz. Máshol nem tervez egy ember maga autót. Feljebb írtam hogy nem konkrétan az autó fejlesztésén dolgoztam.

2015. jún. 19. 18:34
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!