Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Volkswagenesek! Nem zavar...

Volkswagenesek! Nem zavar benneteket hogy egy "népautót" vezettek? Nem érzi senki becsapva magát hogy prémiumként ilyen névvel rásóztak egy autót?

Figyelt kérdés

2015. jún. 18. 17:04
1 2 3 4 5
 11/44 A kérdező kommentje:

8: Nem a levetett szarokról beszélek. Meg nem csak a "balkánon". Van egy német (nem ddr) ismerösöm, egyszer feltettem a kérdést, hogy miért vesznek az emberek olyan drágán VW-t, amikor sztem semmivel nem jobb az opelnél. Az mondta hogy hát a név.

Hozzá kell tenni hogy passat diesellel jár naponta dolgozni, a garázsban meg áll neki 3 opel (2 oldtimer meg egy omega)

2015. jún. 18. 20:03
 12/44 A kérdező kommentje:
9: a cégnél van kb egyidös A4 meg egy passat. Felszereltségre a passathoz képest az A4 tök fapad. Bár ültem új A6-ban, igen az már prémium benyomást kelt. Bár nekem túl sok a csillogó villógó marhaság.
2015. jún. 18. 20:05
 13/44 Zebra3328 ***** válasza:

A múltkor láttam az utcán egy 20-on éves srácot, akinek a bal alkarján volt egy hatalmas Wolksvagen TETOVÁLÁS!!

Szerintem neki ez egy prémium márka.

(De ha egyszer rájön, hogy van a világon jobb márka is, akkor majd levágja a karját?)

2015. jún. 18. 20:11
 14/44 anonim ***** válasza:

Jól értelmezem, hogy téged a márkanév jelentése zavar?!

Keress rá a keresztnevedre. Ha olyan jelentése van ami számodra antipatikus akkor megváltoztatod?

Ha Best-nek hívnák a Volkswagen-t az változtatna bármit is a véleményeden? Úgy is kérdezhetem, hogy ettől a névtől jobbá válna az autó?

Premium. Gyakran felmerül ez a szó autós körökben. Általában ezt a kifejezést a német "szenthármasságra" használják, plusz a Jaguár-t szokták még ebbe a kalapba tenni, az egy másik téma, hogy csak "nálunk" tartják így de valójában van élet Németországon túl is.

Sokan szeretnek ezzel a szóval "dobálózni" ezzel is azt mutatva, hogy az ő autójuk a többiek felett "jár"

A jelentésével viszont sokan nincsenek tisztában, ami nem más mint kiváló.

Sajnos vagy nem sajnos de legtöbbször a BMW-s autós társaimtól(nincs bimmerem) hallom azt, hogy az Audi nem premium "csak" egy túlárazott Volkswagen és a Volkswagen pedig csak szeretne az lenni.

Kérdem én, egy full exrás Passat miért ne lehetne kiváló, és akkor a Phaaton-t meg se említem vagy a Tuareget?!

Természetesen mindenkinek más az értékrendje de véleményem szerint egy full exras Passat premium-abb mint egy alap C-class.(írhattam volna 3er-t is de a csapból is a bömös szól, hagyom szegényt)

2015. jún. 18. 20:58
 15/44 A kérdező kommentje:
12: Komolyan így?? Vagy csak elgépelés?
2015. jún. 18. 21:20
 16/44 anonim ***** válasza:

Kedves kérdező, te nagyon egyszerű lélek vagy, hogy finoman fogalmazzak. De nyilván a BMW növelte kicsit az EGO-dat.

De hogy tisztába tegyük a dolgot kicsit. A konszernél az Audi-t lehetne inkább prémiumnak nevezni, a VW inkább az erős középkategória, jobb módú átlagembernek stb. Az, hogy az Opelhez hasonlítod elárulja, hogy fingod sincs a dolgokról. A VW azonos kategórában egy lépcsővel feljebb van az Opelnél, minden téren. Bár az Opel erőteljesen tör fel az utóbbi években. Utóbbit lehetne inkább népautónak nevezni, még ha a neve nem is ezt jelenti.

Az meg, hogy a te személyes ízlésed (pusztán ránézésre) alapján sorolsz be márkákat rangsorba már nem is kommentálandó.

Egy Opel és VW tulaj

2015. jún. 18. 21:21
 17/44 anonim ***** válasza:

Horst77 takarodjál már innen az idióta,direkt csak a feszültséget keltő,semmirevaló kérdéseiddel!!!

http://www.gyakorikerdesek.hu/kozlekedes__kozlekedesbiztonsa..

2015. jún. 18. 21:28
 18/44 A kérdező kommentje:
14: Igen, valahogy úgy. Mert régen volt a bogár, meg a wariant. Amik olcsók voltak és a világból kimentek olyan megbízhatóak. A mostaniak drágák, és egyre rövidebb élttartamra vannak tervezve.
2015. jún. 18. 21:35
 19/44 A kérdező kommentje:

Menstruálsz hogy feszült vagy. Higgadj le.:)

Többieknek köszönöm a válaszokat.

2015. jún. 18. 22:16
 20/44 A kérdező kommentje:
"."="?"
2015. jún. 18. 22:19
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!