Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Volkswagenesek! Nem zavar...

Volkswagenesek! Nem zavar benneteket hogy egy "népautót" vezettek? Nem érzi senki becsapva magát hogy prémiumként ilyen névvel rásóztak egy autót?

Figyelt kérdés

2015. jún. 18. 17:04
1 2 3 4 5
 31/44 A kérdező kommentje:

"Mert a kocsmaban a hulye haverjaid ezt meseltek?"

Ki mint él ugy ítél. Te onnan szerzed az infokat, én máshonnan. 60 éves bogarat látni az utcán. Szerinted a mostaniakból 60 év múlva mi lesz? De álmodjál csak nagyokat.:)

2015. jún. 19. 14:22
 32/44 A kérdező kommentje:

Fail,

én a jelenröl , nem az öskövületekröl beszélek.

Kb. a 4-es kimaradt az életemböl asszem.

Volt 2-esem, az jó Volt. Egy jó ismerösömmel egy 3-ast hajtottunk vagy 15 éve, az megbízható Volt de rozsdásodott, de rendben.

Aztán asszem Volt egy 6-os 1.6d, hat 130nál ordítozni kellett hogy halljuk egymást. Ez aztán a Feeling.

Nem mondom hogy 4-es még nem lehetett jó. Kb. a VW az utolsó corrado kiadásával "elfelejtett" normálisat gyártani.

2015. jún. 19. 14:29
 33/44 A kérdező kommentje:

"De nem baj, lassan felforr az agyad úgyis, mert a többség realista "

Egy márkab_uzi Sem realista. (biztos rám is érvényes)

2015. jún. 19. 14:30
 34/44 anonim ***** válasza:

" Te onnan szerzed az infokat"

Nem baratom, en tervezokent dolgozom az autoiparban, es az a napi melom, amirol te itt baromsagokat hadovalsz.

2015. jún. 19. 14:36
 35/44 anonim ***** válasza:

Tetszik, hogy minden érvre van válaszod, hogy az éppen miért kivétel, de ha így folytatod lassan elfogynak a típusok amik kivételek lehetnek.

Szerintem a bajszos bácsi mellé beülhetsz a kanapéra a chipssel, hogy azokból a régi jó dolgokból nem maradt semmi:)

2015. jún. 19. 14:38
 36/44 A kérdező kommentje:

"Nem baratom, en tervezokent dolgozom az autoiparban, es az a napi melom, amirol te itt baromsagokat hadovalsz."

Ha ettöl érzed többnek magad, akkor elmondom hogy bent ültem a hasonló tevékenységi körben a VW-nál külsösként más-más telephelyen. Igaz nem magát az autót terveztük, de volt rálátásunk. Te terveznél kiegyenlítötengelyt retesz/ék kötés nélkül? Olajszivattyút fogasszíj hajtással, azzal a felkiáltással, hogy azt sosem kell cserélni? G-töltöt (ok ez már a múlt) szintén fogasszíjjal, ami a szerviz szerint sosem cserélendö? Gondolom nem. Vagy ha igen mondj indokot, miért?

2015. jún. 19. 16:10
 37/44 A kérdező kommentje:

35: Azzal még várok 30 évet. Ha megérem igérem megteszem:P

Egyébként nem vagyok elvakult sem márkafüggö, de csak wolfskin kabátot veszek, csak Sony-ericsson telefonom volt és csak nike cipöben vagyok hajlnadó lenni. :D

2015. jún. 19. 16:16
 38/44 anonim ***** válasza:

"Vagy ha igen mondj indokot, miért?"

Eleg sok okot lehet mondani, de egyik sem az hogy csokkenjen az elettartam.

Valojaban nem is csokkent, hanem atlagosan nott. A zoldseges mercis legendakat amik alapjan elmentek egymillio kilometert meg nem kell elhinni, soha nem voltak olyan autok, azok is elromlottak, csak olcsobb volt javitani mert egyszeruek voltak mint a faek.

2015. jún. 19. 16:18
 39/44 A kérdező kommentje:
Azért vagyok hajlamos az 1 millió km-t, mert az 1.8 90 lovas malac passat motorra 800 ezret mondanak. Nekem a G60 400e körül volt amikor eladtam. Láttam a gumisomnál egy szétdöntött T3 diesel motort. Kérdeztem mennyit mnnek ezek. Azt monta ez épp 1millió 3-at ment. Nem akarom elhinni hogy egy mostani illt 2-3 éves dieselek ezt fogják hozni. A mostani benzineseket belül nem ismerem, de nincs sok bizalmam az 1.4 turbós kompresszorosokhoz sem.
2015. jún. 19. 16:33
 40/44 anonim ***** válasza:

"Nem akarom elhinni hogy egy mostani illt 2-3 éves dieselek ezt fogják hozni."

Muszakilag siman hozhatnak, ugyanis azok a regi dizelek sem javitas nelkul mentek el 800e kilometert, csak azokon nem volt olyan draga ezt-azt kicserelni.

Csak ha meghal egy injektor vagy egy nagynyomasu pumpa azt nem lehet egy marek mogyoroert kicserelni mint egy regi autoban, ezert nem fogja megerni anyagilag tovabb uzemeltetni oket, de ez nem muszaki hanem penzugyi kerdes.

2015. jún. 19. 16:38
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!