Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Volkswagenesek! Nem zavar...

Volkswagenesek! Nem zavar benneteket hogy egy "népautót" vezettek? Nem érzi senki becsapva magát hogy prémiumként ilyen névvel rásóztak egy autót?

Figyelt kérdés

2015. jún. 18. 17:04
1 2 3 4 5
 21/44 anonim ***** válasza:

" és egyre rövidebb élttartamra vannak tervezve."

LOL.

2015. jún. 19. 08:51
 22/44 anonim ***** válasza:
Mondjuk például az új passat elég prémiumra sikerült kívül, belül szerintem, viszont a népautós neve miatt egy fullosabb passat (gondolok itt egy highline 150/190 lovas 2.0 dízelre) kb annyiba kerül, mint egy gyenge felszereltségű a4. Szóval azért ennek is van előnye: Olcsóbb a neve miatt, és amilyen a magyar ember, hogy mindenre irigykedik, egy volkswagen miatt mégse néznek úgy az emberre, mint mondjuk egy audi miatt. Ez csak magánvélemény.
2015. jún. 19. 08:51
 23/44 A kérdező kommentje:
21: ez köztudott minden autómárkánal. A merci 123-asa pl. elnyühetetlen Volt. Aki azt vett 10 évig legalább nem kellett neki feltétlenül autó, de alkatrész Sem nagyon. Tanultak belöle. Neked szép álmokat tovább. Mr. LOL
2015. jún. 19. 12:05
 24/44 A kérdező kommentje:
már ha nem a hibáért LOL
2015. jún. 19. 12:06
 25/44 A kérdező kommentje:

"Egy Opel és VW tulaj"

Akinek van egy opelje amivel munkábajárhat, amíg a VW szervizben van.:D

2015. jún. 19. 12:07
 26/44 A kérdező kommentje:
A francba, nem Leszek itt, vinnem kell a rolexet az óráshoz.
2015. jún. 19. 12:08
 27/44 anonim ***** válasza:

"ez köztudott minden autómárkánal."

Mert a kocsmaban a hulye haverjaid ezt meseltek?

2015. jún. 19. 12:13
 28/44 veterán vas ***** válasza:

"rásózták"?

Sose tudtam, hogy muszáj volt emberek millióinak VW-t vásárolni. :) A nagybátyámnak -anno- volt egy Fiat Balilla-ja. Neki sem jutott eszébe, hogy magyarul táblázatot jelent ez az autója neve. Beleült és vezette. De gyerekkoromban sem agyaltunk azon a haverokkal, hogy bringázás közben egy (Csepel)szigetet tekerünk.

Nagyon unatkozhatsz, ha ezek a legfontosabb problémáid. :)

2015. jún. 19. 12:57
 29/44 anonim ***** válasza:

Fail,

Egy Astra G "ünneplős" családi, két Corsa B, apámnak melós és szaladgálós. Nekem megy egy Golv IV, havi 5000 km hiba nélkül.

De nem baj, lassan felforr az agyad úgyis, mert a többség realista és nem osztozik az idiotizmuson...

2015. jún. 19. 13:01
 30/44 anonim ***** válasza:
én már csak azt nem tudom,hogy ez a nyomorult minek tette fel ezt meg a többi gyökér vw-s kérdését is ha olyan rettenetesen okos,hogy mindenkit le tud ugatni meg kioktatni,mert az nem úgy van meg nem értesz hozzá stb...........
2015. jún. 19. 13:03
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!