10 éves dízel utazóautókat meg szabad venni?
Alap változatból van tényleg rengeteg bontott Opel. Karosszériaelemekből, általános motor/futómű alkatrészekből tényleg Dunát lehetne rekeszteni. De ha valami extrább cucc kell, hát égen földön nincs.
Például mikor cserélnem kellett az egyik kerékben a nyomásszenzort, az összes létező bontót végigtelefonáltam, föltúrtam az egész internetet, de pont akkor sehol nem volt.
Jó, akkor vegyünk újat 20.000-ért - gondoltam. Az sem úgy megy, hogy besétálok a boltba és leveszik a polcról. Németországból rendelték előleg fizetése mellett két hetes határidővel. Addig meg járhattam pótkeréken.
Hogy mi tartott két hétig, nem tudom... Lehet akkor gyártották le a gyárban. :D Mert egy futár németből is nem igaz, hogy két nap alatt nem tudta volna elhozni. :)
De ugyan ez volt a helyzet a bal oldali kanyarkövető bixenon búrával és az "IDS+"-os hátsó spirálrugóval is: bontóban sehol nincs. Persze alap halogén lámpákból és alap futóműhöz való rugóból tudtak volna adni egy vagonnal.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!