Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » 10 éves dízel utazóautókat...

10 éves dízel utazóautókat meg szabad venni?

Figyelt kérdés
A4, A6, BMW 5 például. Ahogy néztem 3-500 ezer kilométer van már bennük. Nem orosz rulett ez?
2015. jún. 16. 21:39
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:
Nem olcsó, az én pénztárcámnak még a fele is sok lenne :) Csak mondom, hogy az Opel az még "hagyján", meg szerencsére ahhoz van sok alkatrész, akár bontott is. Na most egy bontott 5 -öst próbálj meg előkeríteni valahonnan, ha kell valami gyári alkatrész amiből nem muszáj újat venni. Nem egyszerű.
2015. jún. 20. 01:16
 12/12 anonim ***** válasza:

Alap változatból van tényleg rengeteg bontott Opel. Karosszériaelemekből, általános motor/futómű alkatrészekből tényleg Dunát lehetne rekeszteni. De ha valami extrább cucc kell, hát égen földön nincs.

Például mikor cserélnem kellett az egyik kerékben a nyomásszenzort, az összes létező bontót végigtelefonáltam, föltúrtam az egész internetet, de pont akkor sehol nem volt.

Jó, akkor vegyünk újat 20.000-ért - gondoltam. Az sem úgy megy, hogy besétálok a boltba és leveszik a polcról. Németországból rendelték előleg fizetése mellett két hetes határidővel. Addig meg járhattam pótkeréken.

Hogy mi tartott két hétig, nem tudom... Lehet akkor gyártották le a gyárban. :D Mert egy futár németből is nem igaz, hogy két nap alatt nem tudta volna elhozni. :)

De ugyan ez volt a helyzet a bal oldali kanyarkövető bixenon búrával és az "IDS+"-os hátsó spirálrugóval is: bontóban sehol nincs. Persze alap halogén lámpákból és alap futóműhöz való rugóból tudtak volna adni egy vagonnal.

2015. jún. 20. 12:16
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!