Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Tényleg szemét vagyok azért,...

Tényleg szemét vagyok azért, mert megszégyenítem a lámpánál a hülyegyerekeket mikor villogni akar a csajának, hogy ő majd lenyomja az xy márkájú autómat? Vagy amikor látom, hogy játsszák a király a megpöccintett tdi-vel.

Figyelt kérdés
2015. jún. 12. 02:20
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
100%
Ha te is le akarod nyomni akkor te is hülyegyerek vagy.
2015. jún. 12. 04:29
 2/11 anonim ***** válasza:
95%

Nem szemét vagy, hanem ugyanolyan hülyegyerek mint ő, ha téged ezzel ki lehet hozni a sodrodból. Semmivel sem vagy különb, mint ők, ha belemész a gyerekes játékukba és akár meg is szégyeníted..

Egy harmadik autóból én rajtad is ugyanolyan jót röhögök, mint rajta.

Én az ilyeneket le szoktam szarni. Felőlem kispolskival is megelőzhet, azzal is akarhat versenyezni velem, nem érdekel.

2015. jún. 12. 05:44
 3/11 anonim ***** válasza:
78%
Ez nem szemétség, hanem kisebbrendűségi mánia. Vegyél normális kocsit.
2015. jún. 12. 06:48
 4/11 Wadmalac ***** válasza:
51%

Nem tudom, én ha véletlenül megcsikorduló gumival indulok el, elszégyellem magam, hogy azt hiszik, játszom a fejem.

Nem lámpánál kell legénykedni, lakott területen, gyalogosok közt.

Nem mondom, amikor a kamionsor előzése közben autópályán beleállt a seggembe az SLK-s lazacsávó és villogott, dudált, amíg le nem húzódtam a kamionok után, akkor kicsit nekem is elborult az agyam. Nem tudta kivárni azt a 15-20 másodpercet, amíg a kamionok elfogytak és ki tudtam húzódni. Na, elengedtem, majd beálltam mögé, és amikor 230-nál véget ért a kis merci, villogtam és ráfeküdtem a dudára, hogy takarodjon a belső sávból a lassú jármű. :D

Aztán szép kényelmesen visszaálltam a szokott 130-ra. :D

De ha lakott területen, vagy sima 90-es úton a matizok, ezres vagonerek állnak neki keménykedni, hagyom a francba, inkább lassítok, hogy végre meg tudjon előzni és takarodjon a közelemből, nem akarok társulni hozzá a donorképzőben. Meg az égésben sem.

2015. jún. 12. 07:38
 5/11 anonim ***** válasza:
56%
Wadmalac milyen autód van, hogy így megetted a Mercit? Évjáratot is léci!
2015. jún. 12. 07:45
 6/11 anonim ***** válasza:
63%
én most csipszeltettem meg az ezres swiftener.a teszkóba akciós volt a hagymás tejfölös.....azóta 230nál rakom a 4.-et!!!!300-nál meg még érezhetően húz ha lepadlózom!!!!!
2015. jún. 12. 08:54
 7/11 anonim ***** válasza:
0%

# 5

A régi 200-as SLK 130 LE, azt azért annyira nem nehéz megnyúzni kb. akármivel, amiben értelmes motor van, mondjuk akármelyik mai 2000-es dízellel...

És mivel a 1x éves SLK-kat nyugaton már aprópénzért dobálják ki, de mégis Merga meg szép meg vagány rengeteget hoznak be belőle, aminek lóg a bele. De bőrös és pinamágnes, ez a lényeg!

2015. jún. 12. 10:14
 8/11 anonim válasza:
0%
Jól mondják az előttem szólók. Hagyd a fenébe ő baromsága. Ezeket szoktam utolérni a piros lámpánál mindig, akik nyomják neki aztán mögötte állok meg. Ha versenyezni akarsz tartogasd a pályára.
2015. jún. 12. 11:52
 9/11 anonim ***** válasza:
78%

Magadat szégyeníted meg. :D

Gondolkodj csak, mit lát a nép, ha egy hülyegyerek jampizik a lámpánál, utána meg kilő a zöldnél: azt, hogy bolond.Ha te "megszégyeníted", akkor pedig azt látják : 2 bolond.

2015. jún. 12. 12:32
 10/11 Wadmalac ***** válasza:
21%

"Wadmalac milyen autód van, hogy így megetted a Mercit? Évjáratot is léci!"

'95-ös Renault Safrane, 3.0 V6

2015. jún. 12. 13:39
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!