Miért az Audi a király?
Annyira király, hogy az átlag Audi tulaj mindig azon gondolkozik az autója előtt állva, hogy az arca hogyan fog beférni az autójába:
Mert a legszebb belső teret tervezik meg az autóiknak, van egyénisége (Single frame) és van az utakon tekintélye, még városban is kimennek a külsőbe, ha nem tolakszol akkor is. És a futóműve bitang precíz, és kényelmes (Az A4-től felfele).
Nem utolsó sorban alkatrész olcsóbb, mivel Vw-be is sok közös alkatrész van.
BMW-s voltam, de átültem egy fullos S-line futóműves Audiba és megtértem, sokkal jobb a dizájn, minőségérzet, jobban kézre esik minden, meg a futóm, az valami mesés. Az új Audik meg egyszerűen fantasztikusak, főleg a 2015-ös Q7.
Bár az igaz, mindig az a legjobb ami nekem van, órába is (Certina) legjobb árérték arány, dizájn, haverom japán Seikoja sehol sincs dizájnban, és mindenki megmondta már enyém a legjobb.
Nos hogy visszatérjek az autókhoz, mikor BMW-m volt, az volt a legjobb, de tényleg, abban az időben 2-3 éve, nem lehetett annyiért jobbat venni. De ahogy haladunk a korral, mindig más a jó, és valahogy én mindig megtalálom a legjobbat.
Következő szerintem egy A8 lesz, 3.0 dízellel. De csakis világos belsővel (nem vagyok paraszt, nem hordok farmert, főleg nem ülök be piszkosan a kocsiba).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!