Az miért van ha egy új ember ül be mellém akkor mindig kinyomom a kocsi szemét és ökör módon megyek?
Figyelt kérdés
De csak ha új ember van aki még nem látta a gép erejét...egyszerűen nem tudom megállni, am 18 éves vagyok.2014. márc. 29. 23:09
1/8 anonim válasza:
Ne nyomd ki a szemét szegény kispolskinak, tényleg jobb sorsra érdemes.
Újabb haszontalan kérdés a gyakori kérdéseken. Miért nem lehet úgy moderálni kérdést, hogy "ez a kérdés haszontalan" ?
2/8 anonim válasza:
Senki nem kíváncsi a géped erejére, viszont sokkal szívesebben látnak egy olyan felnőtt(?) embert, aki normálisan vezet.
3/8 anonim válasza:
Mert valahol mélyen legbelül van benned egy surmó ösztön, hogy márpedig meg kell mutatni mindenkinek , hogy ki a Jani. Ezért van ez.
Én a majd 300 lovas benzintemetőmmel teljesen normálisan tudok közlekedni, tökmindegy ki ül mellettem.
4/8 anonim válasza:
Két évet fiatalodtál a korábbi kérdéseidhez képest, amikor a menő testeddel próbáltál csajozni. Egyébként, ha a kérdésben feltett állítás igaz, akkor azért, mert tele vagy komplexusokkal, és így próbálod többnek mutatni magad, hogy az "új emberek" felnézzenek rád. Biztos van olyan társadalmi réteg, ahol ez bejön...
5/8 anonim válasza:
Ne aggódj egy kicsit én is ilyen vagyok. Tudat alatt meg akarjuk mutatni, hogy jó autónk van. Ez nem biztos, hogy pozitív tulajdonság, sőt, de így működünk, na.
6/8 Beviz Elek válasza:
"Két évet fiatalodtál a korábbi kérdéseidhez képest"
Biztos megborotválkozott
8/8 anonim válasza:
mert egy boyracer vagy a kivikkel.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!