Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Az miért van ha egy új ember...

Az miért van ha egy új ember ül be mellém akkor mindig kinyomom a kocsi szemét és ökör módon megyek?

Figyelt kérdés
De csak ha új ember van aki még nem látta a gép erejét...egyszerűen nem tudom megállni, am 18 éves vagyok.
2014. márc. 29. 23:09
 1/8 anonim ***** válasza:
100%

Ne nyomd ki a szemét szegény kispolskinak, tényleg jobb sorsra érdemes.

Újabb haszontalan kérdés a gyakori kérdéseken. Miért nem lehet úgy moderálni kérdést, hogy "ez a kérdés haszontalan" ?

2014. márc. 29. 23:24
 2/8 anonim ***** válasza:
97%
Senki nem kíváncsi a géped erejére, viszont sokkal szívesebben látnak egy olyan felnőtt(?) embert, aki normálisan vezet.
2014. márc. 29. 23:38
 3/8 anonim ***** válasza:
100%

Mert valahol mélyen legbelül van benned egy surmó ösztön, hogy márpedig meg kell mutatni mindenkinek , hogy ki a Jani. Ezért van ez.

Én a majd 300 lovas benzintemetőmmel teljesen normálisan tudok közlekedni, tökmindegy ki ül mellettem.

2014. márc. 30. 00:36
 4/8 anonim ***** válasza:
100%
Két évet fiatalodtál a korábbi kérdéseidhez képest, amikor a menő testeddel próbáltál csajozni. Egyébként, ha a kérdésben feltett állítás igaz, akkor azért, mert tele vagy komplexusokkal, és így próbálod többnek mutatni magad, hogy az "új emberek" felnézzenek rád. Biztos van olyan társadalmi réteg, ahol ez bejön...
2014. márc. 30. 00:36
 5/8 anonim ***** válasza:
78%
Ne aggódj egy kicsit én is ilyen vagyok. Tudat alatt meg akarjuk mutatni, hogy jó autónk van. Ez nem biztos, hogy pozitív tulajdonság, sőt, de így működünk, na.
2014. márc. 30. 08:37
 6/8 Beviz Elek ***** válasza:
100%

"Két évet fiatalodtál a korábbi kérdéseidhez képest"

Biztos megborotválkozott

2014. márc. 30. 10:06
 7/8 anonim ***** válasza:
78%
Talán mert egy ökör vagy?
2014. márc. 30. 13:06
 8/8 anonim ***** válasza:
mert egy boyracer vagy a kivikkel.
2014. márc. 30. 19:45

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!