Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Hogyan győzzem meg anyukámat,...

Hogyan győzzem meg anyukámat, hogy belemenjen? HELP!

Figyelt kérdés

Az van, hogy szeretnék egy kismotoros jogsit, hogy ne kelljen mindig cipelni kocsival vagy a buszhoz igazodni. És most lesz a névnapom márciusba és mondtam anyának, hogy akiktől szoktam kapni ajándékot (nőwérem, mamáék, papám...) azok inkább adjanak pénzt és abból fizessük. De nem megy bele. (Nem azért mert félt hanem mert szűkös a nadrág szíj...). De itt lakunk a város szélén és tényleg szeretnék. Vajon hogy győzzem meg? Érveket írjatok inkább, hogy miért jó meg szövegeket is lehet...köszönöm.

Ha már itt tartunk...mennyibe kerül egy kismotoros jogsi?

2010. febr. 25. 18:12
1 2 3
 21/30 anonim ***** válasza:

Egyszerű.. megvárod míg mindenki felszáll, megnézed az ajtókat, ebcsukod, majd újra megnézed. Ha nem csíptél be senkit kinézel és HA NEM JÖN SENKI elindulsz.

Én egy 15 éves Simsonos vagyok, most oltsatok be hogy még gyerek vagyok..

2010. febr. 27. 13:25
 22/30 A kérdező kommentje:
Jó lenne ha nem egymásnak irogatnátok hanem nekem válaszolnátok..:/
2010. febr. 27. 13:56
 23/30 anonim ***** válasza:

Neked már válaszoltunk b@szod.

Ne eröltesd mert ha nincs lóvé akkor minek pattogsz muternél...

hacsak nem tud szülni pénzt.

Várjál két évet és használj autót azzal is jön a robogó.

Amúgy meg motort oszt honnan lősz hozzá? Vásárbó?-.-'

2010. febr. 27. 19:27
 24/30 A kérdező kommentje:
Álljál már le...
2010. febr. 27. 20:01
 25/30 anonim ***** válasza:
Amúgy tényleg az egy dolog, hogy leteszed a jogsit mert sikerül annyi pénzt kérned a szüleidtől, de honnan szerzel robogót? mert ha a jogsira nem nagyon akarnak adni akkor szerinted adnak robogóra?
2010. febr. 28. 19:15
 26/30 A kérdező kommentje:
Azvan..., hogy lesz jogsim mert én adom a felét a robogót meg ballagásra kapom:):P
2010. febr. 28. 19:19
 27/30 anonim ***** válasza:
nah mivan nyertetek a lottón, hogy khirtelen még mocira is lett pénz?:D
2010. márc. 1. 14:28
 28/30 A kérdező kommentje:
Ahha:D:D Kiraboltunk egy bankot xD:D
2010. márc. 1. 15:01
 29/30 omadjoe ***** válasza:
sztem várj 2 évet, és most NE tedd le a kismotoros jogsit! végy egy "B" kategoriás tankönyvet + tesztkönyvet. és tanuld meg! ja járj bringával! olcsobb. és marad 60e ft-od egy "első autora".én ezt csináltam. pedig csak 300 ft(!) lett volna a jogsi 18 évvel ezelött...
2010. márc. 1. 21:58
 30/30 anonim ***** válasza:

Csupán néhány érvet mondanék: olcsóbb a fenntartása és az üzemeltetése is egy 50 es kismocinak mint egy havi BKV bérlet, ráadásul nem vagy időhöz kötve, háztól házig visz és nem kell a dugóban álldogálnod. Igaz ugyan, hogy rossz időben kellemetlenebb, de fel lehet hozzá öltözni. Én csak bíztatni tudlak, és mindenkit aki úgy dönt, hogy motorra száll. Jó buli a motorozás, de csak ésszel!

Egy BKV-s nak üzenem: Jómagam 23 éve sofőr vagyok, 30 éve motorozok és nem vagyok olyan paraszt, hogy szivassam a motorosokat amikor a volán mögött ülök! Odafigyelek rájuk, ha tudom elengedem őket, és nem irigykedek rájuk azért mert ők könnyebben tunak haladni a zsúfolt belvárosi forgalomban. Ami meg a szabálytalanságokat illeti, kiváncsi lennék rá, hogy te hogyan vezetsz amikor nem a nagy kék csuklós buszodon ücsörögsz. Az vethetné rájuk az első követ aki még soha semmi szabálytalanságot nem követett el. Aztán én az elmúlt 30 év alatt, amióta közlekedek, láttam már jónéhány BKV-s buszvezetőt érdekes dolgokat művelni.

2010. márc. 2. 20:14
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!