Hogyan győzzem meg anyukámat, hogy belemenjen? HELP!
Figyelt kérdés
Az van, hogy szeretnék egy kismotoros jogsit, hogy ne kelljen mindig cipelni kocsival vagy a buszhoz igazodni. És most lesz a névnapom márciusba és mondtam anyának, hogy akiktől szoktam kapni ajándékot (nőwérem, mamáék, papám...) azok inkább adjanak pénzt és abból fizessük. De nem megy bele. (Nem azért mert félt hanem mert szűkös a nadrág szíj...). De itt lakunk a város szélén és tényleg szeretnék. Vajon hogy győzzem meg? Érveket írjatok inkább, hogy miért jó meg szövegeket is lehet...köszönöm.
Ha már itt tartunk...mennyibe kerül egy kismotoros jogsi?
Szerintem nem éri meg a kismotor jogsival szórakozni.. Igaz annó én is külön tettem le, csak akkor még 25ből megvolt az egész.. most meg ahogy látom írjátok, hogy 60 körül is van akár.. Szerintem inkább várj 1-2 évet, 17 évesen leteheted már autóra is a jogsit, az 100ból megvan, és akkor azzal vezethetsz kismotort is nyugodtan.Gondolom elöbb-utóbb úgyis akarsz majd autóra is jogsit,és így felesleges pénzkidobás lenne most 60,aztán 2 év múlva meg még 100..
2010. febr. 25. 23:54
12/30 anonim válasza:
én a bkv sofőrnem üzenném, hogy az ilyen paraszt sofőrök ne vezessenek!! Én motoros vagyok! és nagymotort vezetek! ha nem megyek előre a lámpánál pampognak hogy foglalom a helyet, ha előre megyek szabálytalan vagyok akkor mit csináljak mégis?Am január elsejétől szabályos, hogy a motorosok előremennek!!talán ha ez a foglalkozásod nemártana tájékozottabnak lenned a forgalmi szabályokról!!és talán nem kéne sz*patni az embereket mert baleset lesz nem gondolod? paraszt állat
2010. febr. 26. 10:10
13/30 A kérdező kommentje:
Normális válaszokat kérnék...köszönöm.
2010. febr. 26. 13:59
14/30 anonim válasza:
motoros: BKV-s vagyok, a nagy motorosokkal semmi gondom általában, mert legalább nem olyan vakmerők mert féltik a motort vagy nemtudom, de multkor is, megállóban állok, csukom az ajtókat, kinézek balra, autós villog h menjek, utolsó pillantás az ajtókra, teszem ki az elejét, erre ott egy motoros, dudál meg húzza a féket, természetesen tükör radiállal kell közlekedni télen. Robogóról volt szó, hátsó lámpák feketére fújva tehát valszeg nem lehetett több mint 20éves. Kisutcából kijön elém, de a mellettem lévő sávot már nem látja, ezért megáll előttem, erős fék, öregasszony dől el. Ebből lesznek az utasbalesetek.
2010. febr. 26. 14:02
15/30 anonim válasza:
Ha csak tudod szivatod őket..
Egy Vasi Volános sofőr egyszer letolt egy szabályosan vezető tanuló nagymotorost
hülye egy állat vagy hogy akkora nagy döggel feszítessz a motorosoknak, büszke lehetsz magadra
Te vagy teljesen szabálytalan ha direkt szivatod a motorosokat!
Ó hogy rúgnának ki, te tahó
2010. febr. 26. 14:16
16/30 anonim válasza:
előző vagyok
Ha éppen indulsz el ne az ajtót figyeld ennyi
2010. febr. 26. 17:08
17/30 A kérdező kommentje:
Lécci a kérdésre a válaszokat.
2010. febr. 26. 19:40
18/30 anonim válasza:
bkv-s! tudod a motorosoknak 2 típusa van aki menőzik hogy bukó nélkül 200 al dönget egykeréken, meg aki napi szinten normálisan használja a gépeket és nagyon nem esik jól mikor egy kalap alá vesznek az efféle adrenalinvadász ghostriderekkel! itt nem motoros-autóst hanem sofőrt kell megkülönböztetni!! persze minden motorosban ott bujkál a kisördög néha hogy autópáján 220 al menjen, de 1-2 szer sztem belefér:) a lényeg gondolj bele: épp ma olvastam, hogy egy autós megakartaijeszteni a motorost, mert az kielőzte, amit persze elszámolt és a motoros a feleségével együtt a szembeforgalomban találta magát, mivel nekiment az autó hátuljával! szóval ha kérhetem ne veszélyeztessünk senkit, ugyanis egy motoros életével játszol ami neked egy 20 ezer forintos karosszériajavítás! akármilyen őrült ha szándékosan okozol balesetet az a legsúlyosabb szabálysértés, melyet a kresszben ellehet követni!! ráadásul ha tényleg a 15-20 éves srácokat sz*patsz mégrosszba ugyanis túl fiatalok ahhoz, hogy egy agresszív buszsofőr hirtelen felindulásból akár az életüket is elvegye!! énis 19 éves vagyok!a motoros voltam.jah és anyukameggyőzős kissrác: ha nincs pénz nicns apelláta! gyűjts és tedd le ne légy önző ezt megkell érteni hogy nemtudjátok finasszírozni
2010. febr. 26. 20:45
19/30 anonim válasza:
BKV-s vagyok. Azért nem olyan durván megy ahogy azt páran elképzelik, na meg ha nem nézem meg még1x az ajtókat és kilóg az öregasszony, akkor mi van?? Nem hallom ha 18 méter messziről kiabál valaki hogy becsípődött valamije. Ha látom jön a motoros valamelyik oldalról attól függ hogy 60-al megy a sor között, vagy normálisan. Ha normálisan akkor elengedem. ha dönget akkor ki a sáv szélére, az elejét meg be a mellettem lévő fele amennyire csak lehet.
2010. febr. 26. 21:06
20/30 anonim válasza:
Itt a nyár hamarosan, diákmunka, nem kell kunyizni és megalázkodni, csak kibírni 1szar hónapot(az se feltétlen mert vannak jó diák melók!) a 3ból...
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!