Hogy vegyem rá anyukámat?
Sziasztok!
Szeretnék egy amstaff kiskutyát. Tenyésztőtől, törzskönyvvel. Anyukám nem akarja, mert szerinte az a fajta véreb, és majd rám támad. Itthon van egy Golden retrieverünk, 8 éves. Tavaly került hozzám, neveletlen és szökdösős volt. Azóta megneveltem, tökéletes kutya :) Most kennelben alszik, de napközben az udvaron van, és mindennap hosszú sétákat teszünk. Ez átmeneti állapot, amint kész lesz teljesen a kerítés, a kennelt beszüntetjük. Tudom, hogy a szüleim is engednék és szeretnék a második kutyát, anyukám csupán nincs kibékülve a fajtával. Először dobermann-t szerettem volna, de az se tetszett neki. Tudom, hogy egy ilyen típusú kutya nevelése sokkal nehezebb, mint a goldié, de suliba is járnánk, és a kutyás barátaink által, már kiskorától fogva szocializálódna. Amúgy 13 éves vagyok, lány.
az amstaff kifejezetten családi kutya. nem támad emberre, max önvédelemből és a családja védelmében.
csak nagy figyelmet kell fordítani a szocializációjára mert ivarérés után hajlamos "megenni" az idegen kutyákat. amugy jopofa, hasznos kutyák
Vérebek vadászkutyák közt vannak.
Az Amstaff. harci kutya. (eredetileg)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!