Szeretnék egy kis fehér kutyust. Hogyan vegyem rá anyukámat hogy megérdemlem és hogy engedje meg?
milyen alapon minősítesz kedves második kommentáló?
kis fehér kutyus? nemtudod milyen az gááz...minek ehez szakkönyv? ha volt már kutyád tudod mi a fontos neki és mi kell neki...nem kell ehez könyv..2. nemvagyok kezdő!! És ha elolvasnád fél éve lakok itt nem 15 éve...ezér tnem is évek ota szeretnék kutyát...tanulj te olvasni:D és ne belekötni másokba ugy h else olvasod!!!!
bizony, az utolsó válaszolónak igaza van!
hol a régi kutyus?
és az is igaz, h néhány szakkönyv elolvasása és tájékozódás nélkül ne vegyél kutyát!
én 4 éves koromtól 17 éves koromig akartam!
eljártam menhelyre, sétáltattam a rokonok kutyáit,elvittem kutyasuliba!
most két éves a kutyám, és nem itt rinyálok, h mérget evett mit csináljak, meg hogyan tanítsam meg ülni-labdázni, meg hogy ne rágjon szét semmit!mert ezeket tudom!
és egy kutya évente több tízezer ftba kerül ha rendesen beoltatos és mivel nem vagy tenyésztő ivartalaníttatod is!
gondold át, de nem akartalak leosztani!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!