Hogyan győzzem meg anyukámat, hogy belemenjen? HELP!
Az van, hogy szeretnék egy kismotoros jogsit, hogy ne kelljen mindig cipelni kocsival vagy a buszhoz igazodni. És most lesz a névnapom márciusba és mondtam anyának, hogy akiktől szoktam kapni ajándékot (nőwérem, mamáék, papám...) azok inkább adjanak pénzt és abból fizessük. De nem megy bele. (Nem azért mert félt hanem mert szűkös a nadrág szíj...). De itt lakunk a város szélén és tényleg szeretnék. Vajon hogy győzzem meg? Érveket írjatok inkább, hogy miért jó meg szövegeket is lehet...köszönöm.
Ha már itt tartunk...mennyibe kerül egy kismotoros jogsi?
Szia!
a kismotoros jogsim nekem összesen 49.000 Ft volt, mindenféle bukás nélkül... érveket nem tudok mondani, én ballagásra kaptam + hozzá a robogót is.
15/L
A nőwéreddel wetesd meg azt a jwogowsítwánywt
miéwt nem lehewt normálisan írni??????
Csak pénzt kapnál?
Mert ha anyukád már eldöntötte hogy ruhát kapsz akkor semmivel sem fogod. de ha pénzt kapsz akkor azt szépen félre teszed és mikor elég meglesz megcsinálod.
minek kell belekötni 1etlen1 W betűbe???? haaa?
-,-"""
Köszi, hogy védesz és téll. nem kéne pampogni. Nekem így teccik.
Köszönöm a válaszokat de a kérdésre még nem kaptam:$:) (vagyis hát...kaptam csak nem erre számítottam).
érvek:
egyszerűbb lesz az autójogsi mert már lesz forgalmi gyakorlatod
motorozni szuper (csak váltóst vegyél pl. Simsont)
és amúgy egy átlagos autóssulinál 60-ba van mindennel együtt mert hát +elsősegély díja +okmányiroda +ha kisvárosban laksz ott tuti nemlesz forgalmi vezetés szóval még a bumlizás költségei..
nekem augusztus óta van jogsim
15/F
" Nem azért mert félt hanem mert szűkös a nadrág szíj.."
Épp ez az , ami miatt nem a meggyőzés a lényeg, ha fordítva lenne talán, de arra ,hogy kevés a pénz, milyen győzködés használ??
Talán ha megbeszélnéd vele, hogy dolgozol, ujságkihordás ilyesmi, hogy a benzint magad fogod bele venni
Hát nem tudom.. Városba inkább ne motorozz, ha meg csak nyugis helyen jársz akkor tényleg gyűjtened kell. Sofőr vagyok, olyan nagy kék volvot vezetek ami csuklik :) Elegem van ezekből a kis hülyegyerekekből, hogy na majd ő beáll elém, na ja hogyha hagyom neki.. Általában nem szokott nekik menni. És szerintem nincs kivétel. Multkor egy kissrác odaáll mellém elkezd mutogatni, és nekigurul az előttelévő autónak, jót szórakoztam. Teljesen szabálytalanok! Ha csak tudom szivatom őket, és ezzel hálisten így van elég sok kolega!!
Egy BKV-s
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!