Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Alapjárat problémája van a...

Alapjárat problémája van a kocsimnak, meg lehet szerelni?

Figyelt kérdés

Azt mondta a szerelö hogy az alapjárattal lehet gond és hogy holnap majd kiderül hogy meg e lehet csinálni.Szerintetek meglehet?Renault thalia 2001-es a kocsim.

Néha nem indult,vagy utközbe lefulladt ha lelassitottunk.

Segitsetek.

Köszi

2010. febr. 24. 17:25
1 2
 11/16 A kérdező kommentje:
És azt hogy értetted hogy nekem az audi meg a bmw lenne jo?Azokkal nincs annyi baj?De egy 18éves autoval ne lenne gond azt azért nem hiszem.Köszi
2010. febr. 25. 08:24
 12/16 anonim ***** válasza:
Tegnap 18:13 vagyok,igen francia autók javításából élek.Segíthetek ha akarod,privibe könnyebb.
2010. febr. 25. 17:39
 13/16 A kérdező kommentje:
Köszi tök rendes vagy.De szerintem nem tudom eladni a kocsimat ezért nem hiszem hogy igy tudnék másik autot venni.És árba nem tudnád megmondani hogy nekem ez most mennibe fog kerülni?Köszi
2010. febr. 26. 11:02
 14/16 anonim ***** válasza:
Előtted szóló vagyok,nem mondtam,hogy add el! Látatlanba nem tudok árat mondani.Nálunk egy hibamegállapítás 6ezer ft,ez tartalmaz egy kiolvasást is.Innen új lap ha megvan mi baj akkor arra kapsz egy árajánlatot.Lehet könnyen javítható olcsó,és lehet költségesebb is.Így gépen keresztűl :)) Látnok nem vagyok!
2010. febr. 26. 19:16
 15/16 anonim ***** válasza:
nekem is van ilyen problámám de mongyuk nekem egy ford orion 92-es van és nekem az injektortisztító segített teli tanknál kell beleönteni egy mol kutnál van 1500 forint körül megéri próbáld ki
2010. febr. 28. 20:08
 16/16 A kérdező kommentje:
Köszi nektek!
2010. márc. 1. 13:55
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!