Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Vigyázat, női sofőr, mi baja...

Vigyázat, női sofőr, mi baja van a kocsimnak?

Figyelt kérdés

Menet közben, elől hallok valami "kotyogó" hangot.

Holnap viszem a szerelőhöz, de addig is hátha tudtok rá valamit mondani.

A poén az, hogy kb. 3 hete gurultam ki vele a szalonból, teljesen új autó.

Annyi, hogy aznap, mikor elhoztuk kimentem vele a város szélére (van egy hatalmas beton placc) ott próbálgattam, néha-néha odaléptem stb..stb... de nem hinném, hogy ezzel szétcsesztem volna, vagy nem tudom!

Köszi előre is!

23N

2011. szept. 27. 17:19
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:

Milyen kocsiról van szó?

Az, hogy odaléptél neki egy kicsit az semmit nem jelent.

Mondjuk ha raliztál volna vele az más. Amugy mért szerelőhöz viszed? A márkaszervízbe kell vinni ahol vetted hiszen új kocsi szóval még garanciás.

2011. szept. 27. 17:30
 2/11 anonim ***** válasza:
Az első futóműben van a gond.Kormánygömbfej vagy stabilizátor gömbfej.Milyen autóról van szó?
2011. szept. 27. 17:32
 3/11 anonim ***** válasza:
Vagy az odalépéssel szétcseszted a bejáratós motort. Gratulálok!!
2011. szept. 27. 17:43
 4/11 A kérdező kommentje:

persze, a márkaszervizbe viszem, csak máshogy írtam. De természetesen oda megyek:)

Toyota Auris

2011. szept. 27. 17:43
 5/11 A kérdező kommentje:

Nem raliztam vele, bár rallys dinasztiából származom:P

de csak annyi volt, hogy gyorsabban mentem, próbálgattam hogyan viselkedik, ha temposabban kanyarodok stb, stb. A legnagyobb bűnöm egy kézifékes volt, de gondolatban le is csesztem magam. "nana"

de nem úgy mentem, hogy eltolja a p.csáját, és nem tapostam ki a lelkét!

2011. szept. 27. 17:53
 6/11 anonim ***** válasza:

Nah szép kis nőcske lehetsz...

" eltolja a p.csáját "

No és senki sincs a rallys dinasztiában aki felnyissa a géptetőt és kivegye az ott feledett flakont?!

:p))

2011. szept. 27. 18:09
 7/11 A kérdező kommentje:

apum éjszakába nyúlóan melózik, bátyám meg 80km-re lakik tőlünk szóval mindenképp márkaszerviz, pláne, hogy garanciás.

Szép kis nőcske? Bocsi, ha esetleg paraszt mód írtam le, csak pelenkás korom óta hallom ezeket a "kifejezéseket", és hát rám is rám ragadt:P

2011. szept. 27. 18:13
 8/11 anonim ***** válasza:
Én viszont csípem az ilyen vagány nőket,mint te:-).Na szóval,nem hinném,hogy te tettél kárt benne,ennyi elvileg nem árt neki.Vidd szervizbe és csapj egy kis patáliát.Akkor nekiugranak hamar,tapasztalatból mondom.De meg ne említsd a kézifékest:-)
2011. szept. 27. 20:52
 9/11 anonim ***** válasza:
ja és a szervizbe ne emlitsd meg hogy mit müveltél vele...
2011. szept. 27. 21:11
 10/11 A kérdező kommentje:

ez érdekes! Ugye kedden írtam ki a kérdést, kedden hallottam a "kotyogást"

Na most szerda óta nem hallom, elmúlt. Ilyenkor mi van? Azért elvigyem a szervizbe?

2011. szept. 29. 08:10
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!