Vigyázat, női sofőr, mi baja van a kocsimnak?
Menet közben, elől hallok valami "kotyogó" hangot.
Holnap viszem a szerelőhöz, de addig is hátha tudtok rá valamit mondani.
A poén az, hogy kb. 3 hete gurultam ki vele a szalonból, teljesen új autó.
Annyi, hogy aznap, mikor elhoztuk kimentem vele a város szélére (van egy hatalmas beton placc) ott próbálgattam, néha-néha odaléptem stb..stb... de nem hinném, hogy ezzel szétcsesztem volna, vagy nem tudom!
Köszi előre is!
23N
Milyen kocsiról van szó?
Az, hogy odaléptél neki egy kicsit az semmit nem jelent.
Mondjuk ha raliztál volna vele az más. Amugy mért szerelőhöz viszed? A márkaszervízbe kell vinni ahol vetted hiszen új kocsi szóval még garanciás.
persze, a márkaszervizbe viszem, csak máshogy írtam. De természetesen oda megyek:)
Toyota Auris
Nem raliztam vele, bár rallys dinasztiából származom:P
de csak annyi volt, hogy gyorsabban mentem, próbálgattam hogyan viselkedik, ha temposabban kanyarodok stb, stb. A legnagyobb bűnöm egy kézifékes volt, de gondolatban le is csesztem magam. "nana"
de nem úgy mentem, hogy eltolja a p.csáját, és nem tapostam ki a lelkét!
Nah szép kis nőcske lehetsz...
" eltolja a p.csáját "
No és senki sincs a rallys dinasztiában aki felnyissa a géptetőt és kivegye az ott feledett flakont?!
:p))
apum éjszakába nyúlóan melózik, bátyám meg 80km-re lakik tőlünk szóval mindenképp márkaszerviz, pláne, hogy garanciás.
Szép kis nőcske? Bocsi, ha esetleg paraszt mód írtam le, csak pelenkás korom óta hallom ezeket a "kifejezéseket", és hát rám is rám ragadt:P
ez érdekes! Ugye kedden írtam ki a kérdést, kedden hallottam a "kotyogást"
Na most szerda óta nem hallom, elmúlt. Ilyenkor mi van? Azért elvigyem a szervizbe?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!