Mi baja a kocsimnak (vigyázat női sorőr)?
Azért szögeztem le, hogy női sofőr, nehogy lehurrogjatok, hogy "te h.ülye még ennyit sem tudsz"? :)
Hülye hangja van a kocsimnak, olyan "kotyogós" hangot hallok. Elől, talán a futóműnél, vagy a motortérben nem tudom.
Az a poén, hogy én aztán tényleg vigyázok az autómra, nem állatkodok vele, csak nagyon ritkán, ahol nem veszélyeztetek senkit elengedem a "pónikat" kicsit!:P
Autószerelő szerint néha kell is kicsit kihúzatni, megjáratni.
Fél éve van meg, és máris baja van:S:S
Vasárnap délután meg nem akarok pofátlan lenni, és felhívni a szerelőt, majd holnap, de addig is hátha ti sejtitek mi lehet a gond.
23L
Szilent v toronycsapágy sztem...
Folyamatosan hallani, v csak 'rázósabb' úton?
Hát az az igazság, hogy tereptől független szerintem.
Ha sima úton megyek akkor is hallom, de van, hogy abba hagyja, aztán újra kezdi. Rázós úton viszont többször hallom.
És, ha esetleg az amire te gondolsz, mennyibe "fájna" a javítás, úgy nagyjából?:S
Erre legfeljebb Gyurcsok József tudna látatlanban válaszolni, bízzunk benne, hogy ő is olvassa a GYK-t.
Ha mégsem, vidd el holnap a szerelődhöz.
Nagyban függ attól h pl egy B corsad vane, vagy egy S mercid, de neten utánna lehet nézni.
Shop.bardiauto.hu
Unixauto.hu
Langauto.hu
...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!