Baja lenne e a kocsimnak a kevert benzint öntök bele?
Bele ne öntsd! A 2t benzin nem való a 4 ütemű motorhoz, más feldatra van kitalálva, ott a benzinben oldott olaj keni az alkatrészeket, de a 4t-nél külön olaj gondoskodik a kenésről. Nem beszélve arról, hogy úgy fog füstölni mint az állat, majd jó lesz az kapába, meg fűrészbe. Ilyen vad dolgokat nem szabad még kitalálni sem.
De úgy látom nagyon sok 14-15 éves autó szerelő technikus van itt a fórumon. Egy hülye elkezdi és a másik már mondja is, hogy igen-igen. Komolyan óvoda.
Kedves előttem szóló!
Nincs mit, szólj, ha szeretnéd, hogy valaki minősítsen legközelebb is.
Nem azt mondom, keverhetsz a benzinhez minden féle lónyálat, csak nem való a motornak. A 2t benzin nem a 4t-hez van kitalálva, hogy összetaknyálja a dugót a szelepeket, beégjen a szelepülékbe, meg mindent ami az útjába kerül összenyálazzon, többek közt az injektornak sem igazán hasznos a keverékbenzin. De a te kocsid, úgy gyilkolod ahogy akarod, felőlem higítót is önthetsz bele. Jóhogy nem próbálom, én nem próbáltam ki milyen ha vasaltorrú munkavédelmi cipővel belerúgok az ajtó lemezébe, mert tudom, hogy hülyeség és nem csinálom.
De öntsd bele akkor én nem vagyok "semmi jó" elrontója. De lehetőleg jó kis hulladék ásványi Arol 2t olajjal keverd, az kimondottan jót tesz egy modern 4t motornak.
Nem hiszem el...
Mit? Azt, hogy ennyi agyhalott van az országban, tényleg megéri északabbról meg nyugatról autót hozni, már csak az ilyen felhasználók miatt is.
Szerintem meg nyugodtan öntsd bele :D
Annyi "baja" lehet hogy egy kis kokszt fogsz találni a kipuba ha szétszeded.
de ez ennyi keveréktől jelentéktelen mennyiségű lesz.
Tökmind1 milyen olajat használsz elég a szar is.. nem az a gond hogy nem ég el hanem hogy hogyan ég el.
van olyan olaj ami elég de alig marad fenn kenőanyag meg van ami pont az ellenkezője.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!