Baja lenne e a kocsimnak a kevert benzint öntök bele?
Ha nagyon ritkán keversz a tiszta benzinhez egy kis keveréket, akkor nincs gond... Ha 20-30 literhez öntesz 5 l keveréket, akkor gond nélkül elmegy vele a kocsi...
Ami nagyon fontos, hogy ezt ne rendszerezd!!!!!!!
Én 2 havonta öntögettem kevert benzint a kocsiba és kb. két év múlva az lett a vége, hogy nem indult a kocsi...
Ki kellett szerelni a hengerfejet és megtisztítani + új gyertyák és üzemanyagszűrő...
Szóval egy-egy alkalom belefér, ha nincs mivel elindulni, de hosszú távon problémát okoz! Inkább adjátok oda valakinek a benyát, ha sajnáljátok kidobni...
Nem lesz tőle totálkáros a motor, de ki kell majd takarítani!
+ ha gagyi keveréket használtok, akkor azt is bele kell kalkulálni (hosszú tévon), hogy a katalizátort is gyorsabban eltömíti a rossz keverék...
Én tisztában voltam ezzel a kezdetektől, csak nekem van másik autó, ez meg olyan igáslónak van...
Senkit nem érdekel, hogy tele van horpadásokkal + lakkhibás... A lényeg, hogy guruljon, de ha egy autód van, akkor ne csezd szét :)
Nekem nem került semmibe, mert megcsinálom magamnak, de ha nem értesz az autókhoz, akkor nagy költségbe verheted magad!!!
Szóval aki nem ért hozzá, ne magyarázzon!!!
Igen, megy vele az autó, de nem ajánlott! Főleg nem többször!!!
Pl. olvastam, hogy valaki írta, hogy nem lesz tőle semmi baja, max. beköpi a gyertyát :)
Istenem.. Ha tisztában vagy azzal, hogy a gyergyát beköpheti, miből gondolod, hogy a szelepeket nem fogja?
# 11/11
Szia ez már 10 éves kérdés.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!