Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Mi baja a kocsimnak (vigyázat...

Mi baja a kocsimnak (vigyázat női sorőr)?

Figyelt kérdés

Azért szögeztem le, hogy női sofőr, nehogy lehurrogjatok, hogy "te h.ülye még ennyit sem tudsz"? :)

Hülye hangja van a kocsimnak, olyan "kotyogós" hangot hallok. Elől, talán a futóműnél, vagy a motortérben nem tudom.

Az a poén, hogy én aztán tényleg vigyázok az autómra, nem állatkodok vele, csak nagyon ritkán, ahol nem veszélyeztetek senkit elengedem a "pónikat" kicsit!:P

Autószerelő szerint néha kell is kicsit kihúzatni, megjáratni.

Fél éve van meg, és máris baja van:S:S

Vasárnap délután meg nem akarok pofátlan lenni, és felhívni a szerelőt, majd holnap, de addig is hátha ti sejtitek mi lehet a gond.

23L

2011. máj. 22. 16:19
1 2
 11/16 A kérdező kommentje:

17:12 ezt most úgy írtad, mintha mindenki úgy született volna, hogy műszakilag mindent tud az autókról..

Van, aki nem

2011. máj. 22. 17:14
 12/16 anonim ***** válasza:

Nem kell mindent tudni, elég annyit, hogy ami elromolhat, az el is romlik.

Nekem úgy tűnik, nagyon fel vagy háborodva azon, hogy a fél éve vásárolt 8 éves autódban elől megszólalt valami.

Nem tudom, volt-e előtte másik autód, vagy ez az első, de azt azért tudnod kell, hogy egy autót nem elég tankolni, vannak kötelező (na jó, ajánlott) karbantartási munkák, meg vannak olyan kopó, elhasználódó alkatrészek, amik bizonyos futásteljesítmény után elkopnak, és ki kell cserélni. Ebben nincs semmi rendkívüli, ez az autóhasználat velejárója. Van olyan, aminek a cseréjét kíméletes használattal ki lehet tolni, de ez nem jelenti azt, hogy örökké tart.

2011. máj. 22. 17:55
 13/16 A kérdező kommentje:

Értelek. Igen, ez az első autóm, persze tudom, hogy "amit használunk az kopik"

De valahogy ennyi idő után még nem gondoltam, hogy máris baja lesz.

2011. máj. 22. 17:59
 14/16 anonim ***** válasza:

8 év az 8év. Gondolom, minimum 200 ezer km.

De ha a most zörgő alkatrészt kicserélitek, valószínűleg a következő 8 évben AZZAL már nem lesz gond. :))

2011. máj. 22. 18:05
 15/16 anonim ***** válasza:
Az a baj hogy a Passatokba nagyon sokminden tud elromolni:S Nem egy jó kocsi e téren..:S
2011. máj. 22. 18:18
 16/16 anonim ***** válasza:
Szilentek?
2011. máj. 22. 21:56
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!