Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Alapjárat problémája van a...

Alapjárat problémája van a kocsimnak, meg lehet szerelni?

Figyelt kérdés

Azt mondta a szerelö hogy az alapjárattal lehet gond és hogy holnap majd kiderül hogy meg e lehet csinálni.Szerintetek meglehet?Renault thalia 2001-es a kocsim.

Néha nem indult,vagy utközbe lefulladt ha lelassitottunk.

Segitsetek.

Köszi

2010. febr. 24. 17:25
1 2
 1/16 anonim ***** válasza:
Hogy meg-e lehet ???? A szerelőn múlik, nem a mi véleményünkön. Mekk mester lehet hogy belebukik - de minden javítható.
2010. febr. 24. 17:37
 2/16 A kérdező kommentje:
Hát Mekk mester remélem megtudja javitani!Köszi a választ.Valaki járt már igy a kocsijával?Köszi
2010. febr. 24. 17:39
 3/16 anonim ***** válasza:

Ha sikerül add el, mert ha ez egyszer előjön egy francia autónál, akkor folytatni fogja, főleg a 2000 körüli évjáratok.

Szerintem egyébként az injektorral van gond. Az alapjárati motorral

2010. febr. 24. 17:40
 4/16 A kérdező kommentje:
Jaaaajjj neeeeee már!Adjam el?És ha most megjavitják akkor kb mennyi idö mulva jön elö ugyanez?És nemtudod hogy kb ez mennyi pénzbe fog nekem kerülni?Ha tudnám már eladnám de kinek?Annyit ugysem adnak érte amennyit szeretnék,pedig igy is joval azon az áron adnám mint ahogy megvettem.Akkor ha a másik kocsimnak is ilyen baja lesz akkor mindjárt passzoljam el azt is?:)Köszi
2010. febr. 24. 18:06
 5/16 A kérdező kommentje:
bocsi elirtam:alul adnám joval azon az áron mint ahogy megvettem.
2010. febr. 24. 18:07
 6/16 anonim ***** válasza:
Mitagadás a Thália igen rákfenés,szép alapjáratút ritkán láttam.Ja alapjárat motor megnéz,dugjátok fel diagra és az élőértékekben mazsolázzatok.Sok sikert,ja ha nincs olvasója bele se kezdjetek(jótanács)ez nem a találgatom féle!
2010. febr. 24. 18:13
 7/16 A kérdező kommentje:
Most szerelönél van,remélem ök rádugják amire kell.Kicsit megijesztettél hogy szar a thalia.Eddig(2éve az enyém)nem volt vele ilyen gond,pöccre beindult,ment mint a huzat:)nagyon remélem hogy meglehet javitani.Te eléggé érted ezt e témát,talán szerelö vagy?Én sok mindent nem értek mert csaj vagyok.Köszi hogy segitesz
2010. febr. 24. 18:48
 8/16 A kérdező kommentje:

De a legfontosabb kérdés hogy akkor szerinted meg lehet javitani??Vagy kezdhetünk gyüjtögetni másik kocsira?Dehát ezt meg igy senki nem veszi meg:((

Meg amugy még az a baja ennek a hülye kocsinak hogy inditásgátlo van benne és sokszor nem ismeri fel a kulcsot ezért el sem indul.De rájöttünk hogyha miközben elforditjuk a kulcsot akkor közbe nyomjuk a kulcson azt a gombot amivel ki be zárjuk a kocsit és akkor felismeri.Egyszer megcsinálták,2hétig jo volt.Szerinted?Bocsi ha hülyén fogalmaztam.Köszi

2010. febr. 24. 18:52
 9/16 anonim ***** válasza:

17:40 vagyok

Bocs, ha fikázásként értetted, tényleg nem annak szántam.

De az tény, hogy a Renaultok, főleg a Thaliak hajlamosak ilyen dologra.

Biztos meg tudják javítani, a kérdés, hogy mennyiért.

Ha megjavították mosd le szépen kend át waxszal és vegyél egy használt német autót, pl Egy Audi 80, vagy egy BMW 316 jó lenne neked. 1 millió körül már digitklímásakat kapsz. Vagy egy ilyet: [link]

2010. febr. 24. 20:31
 10/16 A kérdező kommentje:
Köszi a segitséget.Nem fikázásnak értettem.Akármien autom volt eddig mindenki csak azt mondta hogy miért ilyen márkát vettem.Volt már fordom meg daewom is.Sajna nekem ez a bmw idös,én 10éven alulit szeretnék de annyi pénzt meg nem kapnék a thaliáért hogy tudjak venni egy olyat.Szerinted menyit kérnek tölem ezért a szerelésért?Azért százezret nem ugye?köszi
2010. febr. 25. 08:22
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!