Mi a különbség a VW Passatok között?
1.9 TDI
1.9 TDI összkerekes
2.5 vagy 2.7 TDI összkerekes
A második kettő van olyan megbízható mint az első, mik az előnyeik és hátrányaik vele szemben, mi a gyenge pontjuk?
Jó lenne ha hozzáértők válaszolnának. Előre is köszi.
Kérlek ne a 3mas BMW-nél köss már ki te is...
Amúgy ez, hogy az 1.9 TDI jó és a PDTDI nem, olyan, hogy mindig csak a régi jó, ez egy ilyen hülye beidegződés, ennyi erővel 1900-as autókkal kéne járni. Én akkor is PDTDI-t javaslom.
Nem is terepre kell, de ha rámegy az ember egy földútra kiadós eső után, nem akad el annyira. A kanyarvétel sem mindegy!!! Bárki bármit is mondjon.
Egy ugyanabban az évben gyártott Passatba és egy transporterbe ugyanazt a motort rakták? Mindkettőnél a tipusjel 1.9 TDI. Legyen a mi esetünk miatt mindkettő 1998-ban gyártott.
Aki engem ellátott infókkal a vezetési oktató volt. 1970 óta vezet, jól ismeri a tipusokat.
Nem fogok vitatkozni, nem azért írtam ez utóbbit.
láttam egy ilyen passatot, szerinted kamu?
1896cc, 110le, comfortline a neve, b5 afn a motorkódja és első kerekes
ilyen van?
amúgy mindegy melyik, mindkettő ugyanolyan penge?
kicsit tartózkodok a turbótól, felrobbanhat, így tönkreteheti a motort, a gázadásnál meg késik a löket.
Mit jelentenek a következő kiegészítések:
comfortline, highline, variant
"Mit jelentenek a következő kiegészítések:
comfortline, highline, variant"
Comfortline, highline felszereltségi szintek, utóbbi a legmagasabb szint. Varian azt jelenti, hogy kombi.
101 lovas nem elírás, de az már PDTDI.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!