Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Vélemény? Első autónak?

Vélemény? Első autónak?

Figyelt kérdés

[link]

Minden érdekel ami észrevételetek van. Köszönöm

2015. ápr. 26. 23:54
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
82%
Ez most komoly? :D A nap kérdésére hajtottál? Persze apám 140 ezer km, nézd már meg azt a váltót váltottak vele vagy 250-300 ezer km-en keresztül. Rozsdás, magyarán nem igazán figyeltek rá, bár az f astra rozsdásodik, de akkor is. Leírásban: "Nyugóttan" hívjanak. Na ne alpári paraszttól alapból nem veszünk autót, mellesleg szerinted miért kezdte azzal, hogy nem visszatekert az óra, mert egyből el akarja űzni a kételyt, de rosszul csinálta a suttyója. Bár 250-300 ezer km-el is megérhetné azt a 275 ezret, de ha át akart vágni máshol is át akar, szóval felejtsd el ezt a szart, de gyorsan. Menj távolságival, nem kell neked autó.
2015. ápr. 27. 00:28
 2/11 anonim ***** válasza:
52%
Akár jól is kijöhetsz belőle. Elmész a Libri-be, veszel egy nyelvtankönyvet 1 ezresért, aztán elcseréled vele az F Astra-jára. Neki ugyanis felbecsülhetetlen kincs lesz. Ha pedig még az iskolához is elviszed a próbaút során, biztos vagyok benne, hogy még az átírást is átfogja vállalni!
2015. ápr. 27. 00:43
 3/11 A kérdező kommentje:
Első te nagyon alpári paraszt vagy es meg te szidsz másokat? :D lefogadom huszonéves takony vagy akinek nem kellett 270ezerert autot neznie, mert az apja megvette neki a vadiúj bmwt.
2015. ápr. 27. 00:59
 4/11 anonim ***** válasza:

Szerintem meg figyelj oda,mert segíteni akart neked,persze lehet,hogy olyannak nem lehet felnyitni a szemét semmivel sem,aki nem tájékozott kicsit.

Honnan tudod,hogy alátették az autót?:DDD Miért feltételezed egyáltalán?És ha igen,minek kell irigykedni?:D

2015. ápr. 27. 01:06
 5/11 A kérdező kommentje:
Menj tavolsagival nem kell neked autó. Ha Szerinted ez segitseg es nem bunkóság akkor kivanom mindenki igy segitsen neked. Azert mert nem ertek az autokhoz meg nem vagyok hulye, nem kellene lekezelően irni.
2015. ápr. 27. 01:12
 6/11 anonim ***** válasza:
Te kis hülye gyökér. 21 éves vagyok és nincs autóm, de nagyjából értek hozzájuk pl. olvasottság miatt. Nézd már meg azt a kibas.ott váltót, szerinted 140 ezer km alatt úgy elkopik? Normális vagy te? Látod semennyire sem értesz hozzájuk, de próbálod osztani az észt. Ember, gyiken kérdezősködsz, hogy milyen autót vegyél... Eldönteni nem tudod magadtól és te szólsz le másokat? Neked tényleg csak a busz való. Mellesleg egy alpári parasztól, aki helyesen írni nem tud alapból nem veszünk autót, mert a neveltetéséből fakadóan egy idióta, igénytelen ezért pont leszarta az olajcserét abban a szaros f astrában, ergo az állapota magáért beszél Sok sikert pö.s.
2015. ápr. 27. 01:27
 7/11 Beviz Elek ***** válasza:

Az én kocsimban 306ezer km van és a váltószoknya szebb állapotú.

Ez egy gány hulladék.

Arra tökéletes első autónak hogy megtudd mivel jár a fenntartása, ezt sajnálni sem kell mert úgyis széthullik. Ha az eladónak elmagyarázod hogy ebben tuti legalább a duplája van, akkor alkudni is tudsz.

Viszont félnék ennek a hulladéknak a motorjától. ..

2015. ápr. 27. 06:02
 8/11 anonim ***** válasza:
80%

Tényleg jól leugatnak azok aki még autót se láttak közelről.

Nos, ahogy a belső többi részét nézem még akár hihető is lenne a 140.000km a váltószoknya város használatnál simán lekophat ennyire. Nekünk van G Astra is, abban is így nézett ki már 200.000 km előtt is. A rozsda ezeknél szinte természetes, ahogy látszik is rajta. De könnyen lehet, hogy máshol is van. El kell menni megnézni, de ennyi pénzért nem kell csodát várni

2015. ápr. 27. 07:21
 9/11 Csaba1207 ***** válasza:
Sokallom érte az összeget. Mindenképpen Si motoros 1.4-est vennék, az legalább megy is (+22 lóerő), az még nem 16 szelepes, jól fogyaszt. Kicsivel többért adtam el pár éve a '95-ös 1.4 si astrámat, totál kihegesztve, igényesen rendberakva, rendesen karbantartva, minden ami elromlott azonnal cserélve volt, és persze nem volt tele gyökér optikai tuninggal, csak az eredeti állapot volt a cél. 3 év alatt így is kb. 150. e Ft-ot költöttem rá, úgy hogy sokmindent én csinálta, ha szerelőhöz vittem volt, akkor kettes szorzó! Így válaszd a típust.
2015. ápr. 27. 10:45
 10/11 Csaba1207 ***** válasza:

Ja, a képen láthatót hanyagold. Ha mégis meg akarod venni, akkor 220-240 e Ft.

Amit nézz meg: meleg és hideg motornál vedd le a kiegyenlítő tartály sapkáját, és valaki forgassa meg a motort 3 e-ig. ha buborékol, hengerfejes.

Nézd meg a hátsó lengéscsillapító tornyokat. ha kell, vedd le a kárpitot!!! Fontos!!! Ebben a korban az ki szokott rohadni az F Astránál. menet közben kopog e az eleje, esetleg nyüszög e. ha kopog vagy nyüszög, akkor alsó talpas, ha csak kopog, akkor más, futómű probléma. A kuplung pedál önnyen járjon, és a váltó rudazat se lógjon.

2015. ápr. 27. 10:51
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!