Első autónak ez megfelelő lenne? Mi a véleményetek erről az autóról?
Első autónak automata váltó?
Oké, oké, értem én, hogy tetszik az valakinek, de azért szerintem elsőnek egy manuális váltós kéne.
Persze, ez csak az én gondolatom.
Szerintem semmi baj az autó felszereltségével és erejével. Trabanttal is lehet hülyének lenni és 500 lóerős autóval is lehet normálisan közlekedni. Nekem az első autóm egy 200 lóerős kisteherautó volt :)
Viszont... ez az autó prémium kategória, használtan ilyet akkor vegyél, ha az árának megfelelő összeg marad még a zsebedben a javításokra. Ha belefutsz valami nagyobb hibába, akkor milliós számlát is lehet csinálni egy ilyen autóval.
Szerintem ez törött volt (4. és utolsó előtti kép)
A 2.5 TDI-k között vannak nagyon rosszak. 1.9-2.0 vagy 3.0. Kell egyáltalán neked ekkora kocsi? Vagy anyuék finanszírozzák?
Kell, nekem ez se nagy, 1.9 nekem kicsi, váltani nem akarok egy dízelbe, mert fárasztó, benzines nekem sokat eszik.
De lóghat a lökös attól is, hogy rosszul tették vissza javítás után, mert 2.5-be vezérléscserekor le kell bontani az elejét, de rétegvastagság mérővel könnyebben kideríthető, engem nem zavar, koccanás is lehetett, futómű bekötési pontokat kell nézni. De ez nem az én dolgom, viszek szerelőt majd, ő sara ezeket ellenőrizni.
Egy a4 kb akkora mint egy 4-es Golf belül, csak igényesebb.
Köszönöm a tanácsokat, észrevételeket mindenkinek!
6.
Jókat mondtál, de kézi váltó se örök élet ezeknél, kuplung ha normálisat megveszed bele 300 ezer, egy tiptronic felújítás is megvan ennyiből, és elmegy még 200-at ha 60 ezrenként lecseréled az olajat.
Vezérléscsere az ami drága 150 ezer forint, aztán ott az adagoló, vezérműtengely ki tudja mennyire kopott, porlasztócsúcsok, stb, de ha szép hangja, van, nem füstöl, általában nem fog minden elromlani benne, ez egyszerűen hangzik, de ha valami szar annak van előjele ( ha nagy a gond).
De meghallgattam minden tanácsot, mérlegelek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!