BMW Z3 1.9-ről mi a véleményetek? Szabadidő autónak esetleg kisebb kirándulós túrákhoz mennyire megfelelő?
Figyelt kérdés
Nővéremnek SLK 200-as kis mercije van. alig fér el benne 1 táska a mély láda miatt. Az nekem vajasdoboznak tűnik és zabál is. A z3 ugyebár szívó és 140 ló. Alkatrész meg a motorhoz van ám a kopó alkatrészeket nem tudom...2014. aug. 21. 16:21
1/3 anonim válasza:
Szerintem egy kicsit kicsi az 1,9. 2,0-től már hathengeres motorral szerelték. E 36-os alapokra van építve. Alkatrész beszerzés nem gond és nem is drága. A kasznira kell vigyázni mert az húzós. A csomagtér nem nagy de ebben a kategóriában az egyik legnagyobb. Nekem jelenleg egy 520i-m van a fogyasztása nem túl takarékos vezetéssel 8,2- 8,7 között mozog városon kívül.
2/3 A kérdező kommentje:
Hát de sok 6 hengeres éppen szét van hajtva. De azért lehet azt is ésszel használni
2014. aug. 23. 12:31
3/3 anonim válasza:
Ezek a sorhatos motorok nagyon el vannak találva. Az enyémben jelenleg 340 000 km van de kicsit sem füstöl, nem csörög zörög mint sok dízel,nem kell olajat tölteni két csere között.Pedig nem nagyon simogatom. 160-180 nál olyan hangot hallasz mintha elektromos lenne.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!