Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Első autónak ez megfelelő...

Első autónak ez megfelelő lenne? Mi a véleményetek erről az autóról?

Figyelt kérdés
[link]

2015. ápr. 15. 19:09
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
38%
Akkora, mint egy golf? Igen, nyilván. :D És a hátulján lévő illesztés hibákat, mivel magyarázod? A leírás meg katasztrófa, elég igénytelen tulajnak tűnik. Dízelben sokat kell váltani? :DDDDDDDDDDD Ez aztán az érv, a benzines meg sokat eszik, de 1,5 milláért akarsz venni egy valószínűleg törött pénznyelő 10-en éves egykori prémium autót. :D Agyfaszt lehet kapni az ilyenektől, mint te. :D
2015. ápr. 16. 18:26
 12/18 anonim ***** válasza:
Csak megerősiteni tudom, hogy V6 dizelbe nem illik a kéziváltó. Ha vételkor szánsz pár tizezrest a váltóolajcserére, akkor a váltód egy örök élet és egy nap lesz, és valóban nem kell kuplung meg lendkerékcserén gondolkoznod. De hogy az a lökös csúnyán lóg, az is biztos, nem biztos hogy nagyon törve volt, csak lehet egyszer valamiért cserélve volt (pl elütött egy kutyát) és gányolva rakták vissza.
2015. ápr. 16. 19:21
 13/18 anonim ***** válasza:

Nem betegágy persze, volt ilyen autód?

Én anno céges leselejtezésből megvettem a főnök szervizelt, A6-osát 237 ezer kilométerrel.

1,5 év, 40 ezer km alatt Tiptronic + vezérműtengelyek + adagoló + porlasztók, izzítógyertyák lettek cserélve. ~ 1,3 millió ment rá a kocsira. Szerencsére Quattro nem volt benn.

Ha ekkora összeget ki tudsz köhögni máról-holnapra, akkor nyugodtan vedd meg. De megbízhatónak ne állítsuk már be.

Az óraállást meg nyugodtan szorozd meg 2-vel. Nektek nem furcsa, hogy a 4-5 éves Audikban, meg ebben is 200 ezer van? :D Ne legyetek már ennyire naivak.

2015. ápr. 16. 20:18
 14/18 anonim ***** válasza:
Na hát sok esze volt hogy a semmire kiadott 1,3 milliót... Mert ezeket 500-600-ból is meg lehet oldani. És nem megy tönkre ennyi minden 40 ezer km alatt, ezt ne adja be nekem senki sem, mert nekem is voltak/vannak hasonló kaliberű autóim.
2015. ápr. 16. 21:02
 15/18 anonim ***** válasza:
Minek írtad ki a kérdést, ha már előre eldöntötted mit akarsz és csak hajtod az összeolvasott féligazságokat és ostobaságokat
2015. ápr. 17. 07:18
 16/18 A kérdező kommentje:

15.

Ha megtanultál már olvasni, akkor láthatod a kérdést, véleményekre voltam kíváncsi.

Ha ez se megy olvass tovább, találsz még ezt azt a kommentekbe.

2015. ápr. 17. 08:24
 17/18 anonim ***** válasza:
Igen, válaszoltam korábban is, olvastam is, pont azért írok...
2015. ápr. 17. 08:39
 18/18 A kérdező kommentje:

Én meg írtam, hogy meghallgattam minden tanácsot, észrevételt... és ezeket figyelembe veszem.

Akkor meg miért kell fikázni? Na de mindegy.

2015. ápr. 17. 09:42
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!