Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Fiat Grande Punto első autónak...

Fiat Grande Punto első autónak megfelelő lenne?

Figyelt kérdés
Van valakinek ilyen itt?
2014. máj. 8. 20:03
 1/6 anonim ***** válasza:
Hány éves vagy, mennyi tapasztalatod van vezetés terén?
2014. máj. 8. 20:17
 2/6 anonim ***** válasza:
14%
Hogy megtanuld a szervízbe vezető utat arra jó.
2014. máj. 8. 21:17
 3/6 anonim ***** válasza:
szerintem tökéletes első autónak
2014. máj. 8. 21:57
 4/6 anonim ***** válasza:
persze, bár attól függ milyen tapasztalataid vannak vezetés terén, mert hátra elég szűkös a kilátás a bunker szerű hátulja miatt, magas az ablak és nagyon vastag a C oszlop, ami tolatásnál nem feltétlenül előnyös, de ha úgy lesz első autó, mint "saját" fenntartású, de már egy ideje hajtod az ősökét, akkor nincs gond...
2014. máj. 9. 19:57
 5/6 anonim ***** válasza:
Nekem sima fiat puntom van, de vezettem grande puntot is, de valahogy a régi punto nekem jobban tetszett, főleg amit fentebb is írtak, hogy elég nehézkes a kilátás hátul. De tény, hogy jobban megy mint a régi
2014. máj. 15. 09:08
 6/6 anonim ***** válasza:

Olasz autót...

Ízlés dolga, de szerintem ennyiért már normális autót is lehet venni. 1 millió alatt nem igazán kapsz Grande Puntot, annyiból meg már kijön egy tisztességes IV-es Golf, ami ugyan kicsit öregebb, meg talán többet futott, de mérföldekkel tartósabb és megbízhatóbb autó, mint egy Fiat, ráadásul az alkatrészárak is barátibbak.

Nem állítom, hogy minden Punto szar, de nem éppen a legmegbízhatóbb autók. De nyilván lehet szerencséd...

2014. jún. 15. 18:24

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!