Szerintetek ez jó lenne első autónak?
Ha nem is pont ez, de egy ilyen punto. Gyakorolni, rutin szerzés céljából kellene, szóval nem egy életre vennék autót.
azért mert első kocsija miért törné össze?? mindenki magából indul ki!
szerintem teljesen megfelel, első autónak pont ilyen kell.
Nem is drága, frissen lemosva jól is néz ki, amit az eladó ír, hogy "az akkumlátor cserére szorul majd" az igazából nem komoly - viszont attól függetlenül érdemes átnézni/átnézetni, ha esetleg nagyon ramaty lenne akkor másikat nézni.
Egyébként megteszi, ilyen áron kb. reális is (persze alkudni mindig meg kell próbálni finoman), szerintem kicsit gyenge a motorja, de kezdőként legalább nem fog elragadni a hév... :)
Most vett ilyet egy jó barátom első autójának. Ezeken elvileg nem sok minden van, ami elromolhat, meg a cucc se drága hozzá. Az mindenképp jó, hogy van helykínálata kategóriájához képest. Ám mindenképp érdemes tüzetesen, komolyan átnézni vásárlás előtt. A hátsó futómű csatolt lengőkaros és megereszkedik olykor, ezt onnan látod, hogy hátulról, pár méterről nézve nagyon negatívos a kerékdőlés, tehát befelé dől a kerék. Érdemes erre is figyelni, nehogy megzabálja a gumit.
Ennek ellenére nem vagyok arról meggyőződve, h ez egy rossz autó lenne.
14 éves korom óta vezetek, 17 évesen szereztem jogsit, most 25 évesen 150 autón és több százezer balesetmentes km-en vagyok túl.
Itt nem rólunk van szó, hanem azokról, akik nem tudnak vezetni. És ők vannak többségben. És azért, hogy ők ne okozzanak fenyegetést az utakon, bőven megfizethető ár, hogy azok se kapjanak jogsit 17 évesen, akik tudnának vezetni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!