Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Szerintetek ez jó lenne első...

Szerintetek ez jó lenne első autónak?

Figyelt kérdés

[link]

Ha nem is pont ez, de egy ilyen punto. Gyakorolni, rutin szerzés céljából kellene, szóval nem egy életre vennék autót.

2013. jan. 15. 15:42
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
21%
Nagyon rossz autó, de ennyi pénzért tökmindegy, első kocsinak, összetörni simán jó. De többet nem ér.
2013. jan. 15. 15:50
 2/13 anonim ***** válasza:
59%

azért mert első kocsija miért törné össze?? mindenki magából indul ki!

szerintem teljesen megfelel, első autónak pont ilyen kell.

2013. jan. 15. 15:54
 3/13 anonim ***** válasza:
Oda van írva, hogy rutinszerzés céljából. A rutinszerzés az emberek 60%-ánál töréssel, kuplunggyilkolással stb jár. Az, hogy te se meg én se törtük össze az első kocsinkat, nem jelenti azt, hogy az a 60% mostantól nem fogja...
2013. jan. 15. 15:57
 4/13 anonim ***** válasza:
Ennyiért szerintem teljesen jó ez az autó. Elsőnek, furikázni városba tökéletes. Meg jó áron is van. Bár az igaz, hogy nem is ér többet. Egy 10-20-at még alkudj le és 140 körüli készpénzért hozd el!
2013. jan. 15. 16:24
 5/13 anonim ***** válasza:

Nem is drága, frissen lemosva jól is néz ki, amit az eladó ír, hogy "az akkumlátor cserére szorul majd" az igazából nem komoly - viszont attól függetlenül érdemes átnézni/átnézetni, ha esetleg nagyon ramaty lenne akkor másikat nézni.

Egyébként megteszi, ilyen áron kb. reális is (persze alkudni mindig meg kell próbálni finoman), szerintem kicsit gyenge a motorja, de kezdőként legalább nem fog elragadni a hév... :)

2013. jan. 15. 16:28
 6/13 anonim ***** válasza:

Most vett ilyet egy jó barátom első autójának. Ezeken elvileg nem sok minden van, ami elromolhat, meg a cucc se drága hozzá. Az mindenképp jó, hogy van helykínálata kategóriájához képest. Ám mindenképp érdemes tüzetesen, komolyan átnézni vásárlás előtt. A hátsó futómű csatolt lengőkaros és megereszkedik olykor, ezt onnan látod, hogy hátulról, pár méterről nézve nagyon negatívos a kerékdőlés, tehát befelé dől a kerék. Érdemes erre is figyelni, nehogy megzabálja a gumit.

Ennek ellenére nem vagyok arról meggyőződve, h ez egy rossz autó lenne.

2013. jan. 15. 19:35
 7/13 anonim ***** válasza:
100%
Bírom ezeket az első autónak összetörni jó lesz hozzászólásokat, én nem tudom de manapság ez a divat vagy mi, hogy mindenki rituálisan lezúzza a kocsiját/szülei kocsiját amikor először vezeti vagy mi?
2013. jan. 15. 19:43
 8/13 anonim ***** válasza:
15%
Már leírtam a véleményem. De ha már lezúzásnál tartunk, egy átlagos rózsaszín kalapos 50 éves nő még inkább hajlamos bénán vezetni. Sem a 17 éveseknek, sem a rózsaszín kalapos 50 éves nőknek nem adnék jogsit.
2013. jan. 15. 19:56
 9/13 anonim ***** válasza:
100%
Én 18 évesen szereztem jogsit, ma 28 vagyok, Ladánk volt akkor, nem zúztam le, télen sem, később sem, semelyik kocsinkat...
2013. jan. 15. 20:07
 10/13 anonim ***** válasza:
29%

14 éves korom óta vezetek, 17 évesen szereztem jogsit, most 25 évesen 150 autón és több százezer balesetmentes km-en vagyok túl.

Itt nem rólunk van szó, hanem azokról, akik nem tudnak vezetni. És ők vannak többségben. És azért, hogy ők ne okozzanak fenyegetést az utakon, bőven megfizethető ár, hogy azok se kapjanak jogsit 17 évesen, akik tudnának vezetni.

2013. jan. 15. 20:11
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!