Milyen autót tudnátok ajánlani első autónak?
Első autó lenne, árban nagyon maximum 500 ezer Ft-ig.
Motor max. 1.6-os...
De az már tényleg a vége, a lélektani határ.
Sok típus kavarog most a fejembe, és jó lenne kicsit tisztázni a dolgokat, lehetőleg tapasztalatokkal, észérvekkel alátámasztva...
Köszönöm !
Én első autónak b Corsát vettem, 300e, olcsó alkatrész olcsó fent tarthatóság, nekem tökéletes külföldre többször menten vele semmi gond nem volt.
Szeretem, de 500 ért kapsz komfortosabbat is.
1.4 motorja van.
Ha az a szempont h később olcsón, könnyen találj alkatrészt akkor Opel, Suzuki. Esetleg 2-s, 3-as golf.
Vagy Honda, valami nem széthajtott.
Mitsubishi Colt
Suzuki Swift
Daewoo Espero
B Corsa
Ezeket 2-300 ezer között megkapod. Elpusztíthatatlan konstrukció szinte az összes, nem fogyasztanak sokat és nevetséges árakon cserélnek gazdát.
Esetleg egy Skoda Octavia ?
Most nézegetem őket, és azokat is lehet már aránylag olcsón venni.
Egy ideje már szemezgetek is velük..
Nissan Almera, ami nekem bizonyított annyit, hogy azt vennék. Egyik családtag építkezik+ festőként dolgozik, így hát a kocsit mindíg hajtja, de nem költ rá. Már olajat sem cserélt jó ideje. Már vagy 2x kellett volna, de a kocsi nem panaszkodik, csak megy. Neki 1.6-os sedan változat van és szerintem vezetni is jó. Kényelmes és érzékenységre kb olyan, mint egy dízel autó, mégis a 100+ lóerővel az az alig 1200kg-os autó ha kell, nagyon is tud menni. Én ilyet vennék bizosan.
valami opel astra G-t vegyél, az egész jó...
csak eléggé öreget kapcs 350-ezerért
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!