Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Első autónak mit tudtok...

Reverb kérdése:

Első autónak mit tudtok ajánlani olyan 350k körül?

Figyelt kérdés
Tudom, ne legyenek nagy elvárásaim, végülis az lenne a fontos hogy kicsit sportosabban nézzen ki, és hátasókerékhajtású legyen.. Mazda MX-3at nézegettem, de sajnos elsőkerékhajtású:/
2012. szept. 16. 22:58
 1/6 anonim ***** válasza:
Megkérdezhetem hogy minek hátso kerekes?Én Suzuki Swiftet ajanlok egyértelműen,aki utánam mást mond az vagy játsza az eszét vagy hazudik,hidd el nekem.
2012. szept. 16. 23:14
 2/6 A kérdező kommentje:
wannabe?: nagyon érdekel a drift:) de csak mert tisztelem azokat, akik így képesek uralni az autójukat.. és valahol el kell kezdenni:) a swift tetszik:)
2012. szept. 16. 23:21
 3/6 anonim ***** válasza:
100%
Ennyiért csak Swift. Hátsókerekes, főleg driftképes autót (rendszámmal, műszakival) ennyiért nem kapsz. Ha vidéken laksz, akkor viszont ennyiből tudsz építeni egy rendszám nélküli Ladát, és lehet csapatni a határban (nem aszfalton).
2012. szept. 16. 23:33
 4/6 A kérdező kommentje:
Jolinar: Értem, köszi:) vidéki vagyok, de nemsoká egyetem, kitudja merre visz az élet:)
2012. szept. 16. 23:40
 5/6 anonim ***** válasza:
lada 2103 vagy 2107. mást nem igazán tudok mondani
2012. szept. 17. 11:35
 6/6 anonim ***** válasza:

polski?

[link]

[link]

Vagy vehetsz olyat is, ami nincs így agyon"tuningolva".

SKODA 120L? Mondjuk azt 350k töredékéért kapsz...

Fiat 131

[link]

[link]

[link]

[link]

[link]

[link]

[link]

[link]

[link]

2012. szept. 17. 16:42

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!