Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Milyen kocsit tudtok ajánlani...

Milyen kocsit tudtok ajánlani első autónak? Pár százezerért. A lada niva mennyit fogyaszt havi szinten?

Figyelt kérdés
2012. júl. 14. 11:56
 1/7 anonim ***** válasza:
Első autónak szerintem 1.2 Clio megteszi. Nem eszik sokat, jól kezelhető.
2012. júl. 14. 11:59
 2/7 anonim ***** válasza:

"A lada niva mennyit fogyaszt havi szinten?"

Ha be se indítod, akkor semmit, városban járva meg 10-11 liter/100km!

2012. júl. 14. 12:32
 3/7 anonim ***** válasza:

Szerintem vegyél suzukit!

Első autónak tökéletes.

Nekem az első egy 1200-es lad volt és imádtam, talán még ma is visszasírom !Annak a fogyasztása volt 10 literes is simán,de nagyobb motor volt benne meg rövid hajtókar.

2012. júl. 14. 13:50
 4/7 anonim ***** válasza:
51%
városban 10-11 liter?...haver hol élsz te?....én igazán szertetem a Ladákat, de van egy rossz tulajdonságuk: még pedig hogy baromi sokat eszik....a Lada Niva egy terepjáró, ráadásul 20+ éves konstrukció, akkoriban nem foglalkoztak azzal hogy mennyit eszi főleg nem Oroszországban, mert volt bőven benzin....na mármost, egy 2005-ös nissan navarra fogyaszt városban 8-9 litert, akkor szereinted több mint 20 éves széthajtott Niva mennyit eszik városban?...elárulom: 12-15 liter/100 km minimum...
2012. júl. 14. 14:08
 5/7 anonim ***** válasza:

Az előttem válaszolónak úgy látszik még nem volt Nivája.

10-12 liter körül el lehet vele járni városban.

Persze ha teljesen szét van hajtva, orrán-száján folyik a benzin, akkor lehet nyilván több.

2012. júl. 14. 14:39
 6/7 anonim ***** válasza:
valóban nekem nem volt még nivám, de nagybátyám erdész és neki volt, nem is egy....általában erdőben használta, de volt hogy több hétig nem ment ki vele oda csak a városban furikázott vele....
2012. júl. 14. 17:49
 7/7 A kérdező kommentje:
köszi a segítséget!
2012. júl. 16. 12:34

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!