Nagyon durva első autónak olyan kocsit vennni, ami 8-10 L-t fogyaszt?
Miért lenne durva? Zsiguli még többet megeszik :-)
Szerintem felejtsd el. Biztosítás, súlyadó v most már teljesítmény adó (nem tudom) + benzin... Elég sokba lenne.
Inkább valami kisebb, könnyebben fenntartható. Vagy benzin+gáz.
Benzin + gázzal könnyebb lenne ?
Egyébként a kocsira a pénz nem csak úgy varázsoltam, hipp-hopp, hanem már három éve gyűjtögetek (nyári munka, kajapénz, stb). Csak suliba járnék a kocsival meg havonta egyszer egy nagyobb útra. Nekem kell az a kocsi !
Ilyen kicsi városi autót nem akarok venni. Rondák és baromi formátlanok.
Jótanács kocsivásárláshoz:
Olyat vegyél amit le bírsz tolni egyedül az útról, mert a kutya sem fog segíteni, ha lerohadsz valahol.
Olyat vegyél, ami nem nehezebb 800 kilónál, mert ha hiszed ha nem a könnyebb autók sosem ragadnak be sehova sem, vagy ki is jönnek onnan könnyedén.
Legyen rendes alvázmagassága, legalább 30-40 centi a földtől.
Láttam már széttuningolt krómfelnis agyonültetett, 1100 kilós autót "megfenekleni" járdaszigeten, hogy kötéllel alig bírták lehúzni róla kisbusszal, mert mind a négy kerék a levegőbe lógott, a kocsi hasa meg felfeküdt keresztbe a betonra.
Hát a röhögőgörcs jött rám :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!