Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » BMW-X6 3. 0 diesel, mennyit...

BMW-X6 3. 0 diesel, mennyit fogyaszt? Megbízható autó?

Figyelt kérdés
2012. máj. 8. 13:02
 1/6 anonim válasza:
Őszinte leszek, még soha nem is ültem abban az autóban, de még nem is hallottam róla rosszat. A fogyasztása mivel dízel a legtöbb autóhoz képest is elég baráti. A gyári adatok szerint a kombinált fogyasztás 7,4 körül van, ehhez adj hozzá kb egy litert így kapod meg a reális választ. Viszont ha úgy adódik és veszel egy ilyet írj egy üzit és vigyél el egy körre:)
2012. máj. 8. 13:17
 2/6 anonim ***** válasza:
nem fogyaszt sokat viszont elég szervizigényes (mint minden bmw)
2012. máj. 8. 13:48
 3/6 anonim ***** válasza:
Garanciálisan nagyon jó, a fogyasztása 9-10 körül tartható. Használtként nem venném meg, a kopó alkatrészek sem olcsók, ezentúl könnyen összejöhetnek milliós javítások. Persze lehet az embernek akkora jövedelme hogy ez ne tartsa vissza :)
2012. máj. 8. 15:43
 4/6 anonim ***** válasza:
Semmi különleges nincs benne, csak egy kerregő, kormoló büdös diesel.
2012. máj. 10. 12:45
 5/6 anonim ***** válasza:

" Semmi különleges nincs benne, csak egy kerregő, kormoló büdös diesel."

És rétinigger uzsorások ülnek benne. :D :D

2012. máj. 10. 13:10
 6/6 anonim ***** válasza:

fogyasztása 8-9köröl van városba ahogy az elöttem szólóak írták elég szervíz igényes és piszok drága az alkatrész hozzá.

Attolfügg mire akarod használni, városba nem rossz ha van pénzed remek városba ,de minek ott böven elég egy civic. Naugye terepre meg egyáltalán nem alkalmas se az x5 se az x6. ha terepre akarod használni akk már egy landrover vagy talán egy land cruiser . (bocs a helyesírásért, és bocs ,hogy el kanyarodtam)

2012. júl. 26. 09:13

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!