Szerintetek ez jó lenne első autónak?
Ha nem is pont ez, de egy ilyen punto. Gyakorolni, rutin szerzés céljából kellene, szóval nem egy életre vennék autót.
Amikor azt írják, hogy tanulni, törni jó lesz, akkor kiver a víz... Pont ilyen felfogású luvnya jött az új autómba az ő lepukkant húszéves roncsával. Megnyugtatott azért vette, hogy tanuljon.. De miért jött
belém? Bocsika...és röhögött.. Én meg szájonvágtam...nálam a kár jóval többe volt, mint a komplett autója. Azt mondta nem számít az öreg autón a baleset... És a másik autója?... Azt nem tudja...
Azért nem vágnám szájon. De teljesen megértelek. Amikor az én 20 éves autómra nyitotta kétszer (!) rá az ajtót a kis némber a parkolóban, majd azt mondta, "bocsiiii" akkor úgy leüvöltöttem a fejét, hogy az anyja, aki vezetett, megmerevedett és úgy nézett ki, azt hiszi megölöm a csajt. Ezt csak mesélték, mert én a kiscsajjal interferáltam csak. De azt is el tudom képzelni, hogy néha el szokta kérni a kis matizt és azzal rongyolja le az tatabányai autóparkot. Természetesen abszolút hülyék voltak, nekem meg marhára sietnem kellett, nem volt időm egy kis horpadás miatt a rohangálós kocsimon betétlappal szórakozni.
Én sem értem, ezt az első autónak jó lesz, törni jó lesz mentalitást. Ha lenne egy szervezet, ami azért áll ki, hogy normális vezető képzés legyen, ne lehessen megvenni a jogsit, tűnjön el a korrupció, változzon meg az emberek forgalomban tanúsított mentalitása, akkor én lenék az első aki csatlakozik ehhez.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!