Első autónak szerintetek egy 3as golf megfelelő?
Srác!
1500 euróból már tip topot tudsz venni.
Hibátlan választás. Az alaktrészek sem drágák.
Ha tudsz venni 1.9es tdi motoros 3 as golfot, az keveset fog enni, szeretik a szerelők is (nem mintha motorilag sok dolog lenne vele) és halad...azt hinnéd kevés a 90 paci de nagyon halad. Főnököm kocsijában pedig már 542 ezer km van....és 1.9 tdi 90 pacis....durva mi? :)
Főnök, azért azt kalkuláld majd bele hogy egy autót könnyű megvenni, de utána fenn is kell tartani, és itt nem csak a fogyasztásról beszélek. Szerviz, biztosítás, elromlik rajta egy két filléres kacat, de nekem az már kemény lóvéba fog kerülni.
Én nemrég vettem meg az első autómat, Suzuki swift 1.0, a 3 ajtós változat, és a kötelezőm 40.000 évente!!!
Fateromnak 8.000 évente, kicsit meg is ütött a dolog, meg kb egy elektromos dolgot kéne átkötni rajta, ami kb 15 perc egy szerelőnek, és olyan árajánlatokat kapok, hogy 8-10.000ft. Szóval olcsó hozzá az alkatrész, persze, de vajon a szerelő is?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!