Milyen típusú autót érdemes venni első kocsinak?
melyik puntóra gondolsz mert van egy pár változat,ha a régire vagy a 2es puntóra akkor szerintem érdemesebb ha bravot veszel vagy 1,2es vagy 1,6os motorral.
én az 1,2es ajánlom,kezdő sofőrnek bőven elég a 82le.
tágasabb mint a puntó,csomagtere is nagyobb kicsivel.
a peugeot is jó lenne de abból valami 2000korüli évjáratot kapnál ennyiért,azokat nem ismerem,nem tudok rá mit mondani.
BMW 740i :D
Na jó, ennyiből a legjobb egy F Astra.
FIAT Punto 1.2 16V ELX erre gondoltam. elvileg keveset fogyaszt.
Igen én is olyan 70-90 lóerő közötti kocsit keresek mert sztem elég, de jó lenne 5 ajtós, ahogy látom a bravo 3 ajtós.
igen így van a bravo 3ajtós,akkor az kilőve
jó lesz ez a puntó ez már a kettes verzió,a rohadásokra nagyon kell ügyelni,könnyen rohadnak.
elektronikus részeit is jól nézd át a fiatoknál az is probléma szokott lenni.
Hogy hogy nem írt még senki suzukit! :D
Na jó én leszek az áldozat.
Esetleg egy 1.3 16V 84 lóerős swift is szóba jöhet ennyi pénzért.Semmivel nem rosszabb se a fiattól se a Peugeot 206-ostól!
5 ajtós
szedán
Ha nem irtózol a suzukiktól és nincs fóbiád a ezzel a márkával szemben akkor a fentebb írt és linkelt hasonló suzukik között is érdemes nézelődni!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!