Milyen típusú autót érdemes venni első kocsinak?
Figyelt kérdés
Olyan 500 000Ft körül szánnék rá, fiat punto 1.2 16V-t, és peugeot 206-t nézegettem ami kb ebben az árban van. Ezek közül melyik lenne a jobb? Illetve milyen hasonló autót érdemes nézni?2013. dec. 27. 12:48
11/15 pitykejazmin válasza:
Nekem puntom van 1.2 16v hlx nem volt vele gondom nem rohad se az elektronikaval nincs gond.13eves.ezt az autot elmeny vezetni.nem unod meg.fogyasztas 5.5. 6liter probald ki mind a kettot tudom,hogy ezt fogod valasztani.alkatresz nem veszes.nezz utanna neten.1.2 És bravo ugyan ez a motor de a kaszni masfelszerese.rugalmas És sportos vezetesi elmenyt nyujt. Vedd meg És szeresd adj meg neki mindenbol egy kicsit jobbat És meghalalja.
12/15 dirtboy válasza:
pitykejazmin
látszik a punto és a bravo közti több mint 100kilós különbség.
nekem 1.2 16v bravom van de 5,8 alá még nem sikerült vinnem a fogyasztást.
13/15 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat! Elég jónak tűnik akkor a punto, mondjuk máshonnan is több jót hallottam róla mint a peugeot-ról(bár külsőre nekem jobban bejön), de ezek után több érv szól a punto mellett.
Kb mennyibe kerül egy jó állapotban levő Punto?
2013. dec. 30. 10:26
14/15 dirtboy válasza:
leginkább 400 felett látok szebb példányokat
15/15 pitykejazmin válasza:
500000ft körül már szépet kapsz most vegyél még a télen mert megmutatja a hideg ha van valami baja hideg motornal a hidrotőke nagyon tud csettegni és ez már egy gond lessz a jövőben.ne dőlj be annak hogy ez meleg motornál elmúlik.ez igaz is de mindig elő fog jönni.figyelj mindenre nem kell elkapkodni.nezz meg többet.km ne legyen 90ezernel több.így meg sokáig mehetsz vele gond nélkül.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!