Első generációs Fiat Punto elsőautónak?
"Sürgős" lett számomra az autóvásárlás, három típus közül válogattam: Swift, Felicia, Punto I.
Jelenleg egy olasz kisautó "áll nyerésre". A kérdésem az lenne, hogy tényleg annyira problémás kis jószág?
Olvastam az apró hibáiról, de azt is, hogy ezek -viszonylag- kis pénzből javíthatók, ez igaz?
Ha megnézem az autót, miket figyeljek, melyek a tipikus hibák?
Tegnap láttam egy hirdetést: 1996-os, 180 ezer km-rel 210-ért. Ez mára "lement" 170-re... hibákról nem ír (még nem beszéltem az eladóval). Szerintetek ez gyanúsan olcsó?
Köszönöm előre is a válaszokat!
Épp most néztem a hirdetést, elvitték...
De: találtam egy másikat: Punto II (2000.) viszonylag sok, 167 ezer km-rel. 280 ezerért. Szerintetek?
Punto első 2 generációja nem volt jó?
Hát ez hatalmas marhaság, nézd meg mennyi fut még belőlük ma is.
Nekem a 2. generációs van. Full extra, csak kopó, fogyó dolgok lettek benn cserélve. Idén volt 10 éves..
Fent írtam egy 2. generációsról.
Szerinted annyiért annyi kilométerrel ez kapásból kizárható, vagy adja egy esélyt neki?
Egyébként milyen hibák voltak a tiédben? Legdrágább alkatrész/javítás mi volt?
Punto 2-ből szerintem a normális állapotú 4 kiló körül kezdődik.
Enyémben idáig olajat, szűrőket, termosztátot, gyertyakábelt (típushiba), klíma kompresszort cseréltem idáig. Klíma volt a legdrágább mulattság 6K volt a bontott kompresszor + 20 a munkadíj, feltöltés.
Egyébként az 1242cc-es benzin motor nagyon megbízható kiforrott konstrukció. Emelett elég takarékos is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!