VW Golf 6 első autónak?
Figyelt kérdés
Sziasztok!
3-3.2 millió Forintom van autóra.
Német autót szeretnék mindenképp.
Amiket eddig kinéztem: VW Golf 6, Seat Leon (tudom hogy spanyol, de német technika), Opel Astra J.
Ezek közül legjobban a Golf tetszik, 1.4 TSI-vel, utána az Opel, valami hasonló benzinessel.
Szerintetek?
2015. ápr. 16. 15:33
2/6 anonim válasza:
A Tsi motorok megbízhatatlanok,mint dízelben volt a PD-TDI
lyukas karamellát nem érnek,de ha van pénzed szervizelni őket,akkor csak nyugodtan.
3/6 anonim válasza:
Jó autó a Golf, kicsit túl van árazva, de ha ez tetszik, akkor ezt vedd.Az 1.4 TSI nagyon jó motor, alul is nyomatékos, szépen megy, nem eszik sokat.Ez az autó még csak pár éves, nem valószínű, hogy mostanában valami drága cucc tönkremenne benne.Viszont készülj fel, ha mégis, akkor jóval több pénzt is otthagyhatsz a szervízben, mint egy szívóbenzinesnél.Ha ezekre az esetleges javításokra úgy gondolod, hogy lesz pénzed, akkor bártan vedd az 1.4 TSI-vel, ha nem, akkor az 1.6 MPI-t javasolnám (102 LE).Az Opel Astra J-ről nem tudok sokat mondani, egyszer ültem egy 1.4 Turboban, nagyon virgonc, de 1,5-2 literrel többet eszik a TSI-nél.
4/6 anonim válasza:
Egész jó az 1.4 TSI, szerintem jó választás. Én a Golfot ajánlom, esetleg a Leont, ha jobban tetszik, alapból ugyanaz a kettő.
5/6 A kérdező kommentje:
Én eddig csak jót hallottam a TSI-kről.
Legfőképpen a Golf tetszik.
Focust is néztem, de abból nagyjából csak dízeles példányokat találok, és mivel minimális távokat megyek, sokkal jobb lenne nekem egy benzines, mert kinyírnám a dízelmotort.
Köszönöm a válaszokat!:)
2015. ápr. 16. 21:09
6/6 anonim válasza:
Én egy éve egy 2010-es Golf 6 1.4 TSI-t vettem magamnak első autónak, és messzemenően meg vagyok vele elégedve. Eddig egy akkumulátor csere volt, és ennyi. Kényelmes, megy rendesen, nekem tökéletes.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!