Én klíma nélkülit nem vennék magamnak semmiből, amúgy jó.
Arra viszont számíts, hogy a forgalomba helyezése az még legalább annyi lesz, mint a vételár.
Végül is oda van írva, hogy 160 ezer magyarországi forgalombahelyezéssel. Meg plusz átírás, ilyesmi, 200 valamennyiben meg fog állni, viszont nem derül ki meddig van rajta műszaki.
Meg osztrákból behozott 17 éves autó 166 ezer km-rel... Az eleje biztos volt törve is,mert illesztés nem úgy áll ahogy kéne. Bár csoda ennyi pénzért nincs, de azért akkor se jó vétel, ha utána csomó pénzt kell rá költeni. Lehet nincs is rajta műszaki, sőt át se menne, annyi baja van.
Mindenhonnan behozzák kereskedők az ilyen lefingott külföldi autókat, mert külföldön ugye jólét van, magas fizetések, eladhatatlanok ezek, itt meg egymást tapossák az ilyen kocsikért.
Ha komolyan érdekel, mindenképp kérdezd meg a műszakit és vidd el alapos vizsgálatra valamelyik szervizbe. Ám én amúgy inkább gyűjtenék még, na meg nem is kereskedőtől vásárolnék autót!
Én csak erre a mondatra hívnám fel a figyelmedet: "FORGALOMBA HELYEZÉST NEM VÁLLALOM."
Képzeld mi lehet vele, ha a nepper aki ebből él és bejáratott emberei vannak rá, nem vállalja a forgalomba helyezést!
# 3
Ami természetesen baromság, mivel csak a regadó 86,000 ft rá + kb. még 80e a forgalomba helyezés. Tehát durván 170e jön rá a vételárra.
Ezért cserébe kapnál egy 99,9%-ban tekert, teljességgel ellenőrizehetetlen előéletű öreg golfot.
Akkor már inkább vegyél magyar rendszámosat.
Értem, szóval legfeljebb bontani.
Kikérhetem erről is a véleményeteket?
Számomra egészen ígéretesnek tűnik, bár nem tudom (még) hogy mi(k)re kell figyelni.
köszönöm!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!