1/14 anonim válasza:
Nem kuka, csak költeni kell rá. Nem rossz autó.
2/14 A kérdező kommentje:
És mik lehetnek a gyerek betegségei?
2015. márc. 19. 21:08
3/14 anonim válasza:
230K-ért? Csoda lesz, ha bármi jó rajta. Ha meg megy 100 km-t egybe az meg igazi isteni beavatkozás!
5/14 anonim válasza:
jaj Istenem.. 230-ért én elhiszem,hogy menő,hogy BMW-t tudsz venni, de az a baj,hogyha elkezdesz vele rajoskodni a legtöbb ember fogja tudni,hogy nem 2 milláért vetted meg még nem is 1-ért , szóval könnyen lehet ám nevetség tárgyává válni. Gondolom szét van rozsdálva az alja meg ki van taposva már szegénynek az élete
7/14 anonim válasza:
tényleg azért veszel egy közel romhalmazt mert bmw???
8/14 anonim válasza:
Ez hullára volt törve, a fehér minden árnyalata megtalálható rajta. A motorháztető, a sárvédő lemezek, az egész eleje össze-vissza módon rá van hányva. Ha már kívülről ilyen igényes, milyen lehet a futómű, a motor, a váltó? Ennyiért még régi Swiftből is lelakottak vannak, nem tudom mire számítottál. E34-et én 800-900 ezer Forint körül nézegetnék. Vegyél egy zsigulit, több bajod úgy se lesz vele, mint egy ilyen leharcolt BMW-vel és legalább hátul hajt. Na meg hihetetlenül olcsó hozzá az alkatrész.
9/14 anonim válasza:
Ezt akkor vedd meg, ha van időd folyamatosan szervizelni, és van is pénzed szervizelni, de jó sose lesz, max 1-2 millió után.
10/14 anonim válasza:
Csak megsúgom, hogy én már jártam ebben a kereskedésben amiben ez az autó van és hát a barnabőrű tesóké a kereskedés. Gondoltam csak szólok, hogy ne lepődj meg ha tezsvírek között kell üzletet kötnöd.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!