Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Első autónak jó?

Első autónak jó?

Figyelt kérdés
[link]

2015. márc. 18. 19:35
1 2
 1/19 anonim válasza:

ennyi pénzért kapsz autót is.

ne csak azt nézd hogy milyen rajul néz ki.

gondolja biztonságra is

2015. márc. 18. 19:40
 2/19 anonim ***** válasza:
75%

"gondolja biztonságra is"

Most komolyan megint jön ez a nyárs proli hülyeség hogy "Suzukiba meghalsz"?! Hasonló kategóriás korabeli autók sem biztonságosabbak semmivel, ez csak ilyen agyszülemény, hogy a Suzuki biztonságtalanabb bármivel a kor és típus társainál... Én jó autóknak tartom a Swifteket, de ez egy tipikus hülyegyerek autó...

2015. márc. 18. 19:46
 3/19 anonim ***** válasza:
akkor se kéne ez az okádé, ha utánam dobnák. tipikus hülye boyracer gyerek kókányolása. a leírásban szereplő kicserélt cuccokból szerintem a fele se igaz. ennyi pénzből már inkább vennék egy gyári, normál állapotú 1.3 16V változatot.
2015. márc. 18. 19:46
 4/19 anonim válasza:

hát barátom azért megnézném, hogy mennyire éreznéd biztonságban magad amikor az autópályán sokkal nagyobb és nehezebb autók száguldanak el melletted.

gondolom, hogy falun vagy kisvárosban élsz és inkább földúton jársz mint autópályán.

ez a régi papír suzuki egy fos, az új persze sokkal jobb

2015. márc. 18. 20:12
 5/19 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszokat...
2015. márc. 18. 20:21
 6/19 anonim ***** válasza:

@20:12

Egy kamionnal szemben szerintem egy 3-as BMW sem nyújt túlzott nagy biztonságérzetet...

2015. márc. 18. 20:23
 7/19 anonim válasza:

persze lehet ragozni. egy audi a vonattal szemben.

de akkor sincs sehol a suzuki mondjuk egy vele egykorú vagy régebbi Volkswagen, Opel, Ford.

gondolom neked az van azért véded. hát sok sikert

2015. márc. 18. 20:32
 8/19 anonim ***** válasza:
Nem, nem Suzukim van, de meséld már el hogy mondjuk egy Golf 2 mitől lenne biztonságosabb??
2015. márc. 18. 21:13
 9/19 anonim ***** válasza:

Golf 2 mióta egykorú ezzel? :D

nem láttam még 2001-es gyártású golf 2-t :)

2015. márc. 18. 21:50
 10/19 anonim ***** válasza:
Én mondjuk egy 90-es évekbeli Swiftre gondoltam...
2015. márc. 18. 21:54
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!