Ti melyik autót választanátok első autónak?
Nem tudom eldönteni melyik érné meg 600.000 Ft-os árban.
Volkswagen Passat
Fiat Stilo
Nissan Almera
Peugeot 307
Alfa Romeo 147
Mind benzines motorral és nem nagyobb 1.6-osnál.
Előre köszönöm a válaszokat!!!
Alfa Rómeót ne!!!!!!!!!!!! Komolyan ne!!!!!!
Ha én választhatnék, akkor a Passat-ot venném.
és most mit vársz más döntse el...helyeted ?
jo ég menj vegyél agyat inkáb pathologián .
VW Passat - Kiváló választás, ha sótlan, semmilyen, szürke egér autót keresel. Évjárattól függően vannak benne nagyon ramaty megoldások is, 1.6 motort lehet, hogy kicsinek éreznéd (közlekedni első autónak azért elég).
Fiat Stilo - Mozgékony, talán a legigénytelenebb az összes autó közül, szerethető, könnyen parkolható, mégsem érzed magad úgy, mint egy Suzukiban ülve, hogy minden második szembejövő ugyanazt a típust vezeti.
Nissan Almera - A vezérműlánc a gyengéje, máskülönben szintén remek közepes méretű járgány lenne. Jó futómű, bár kicsit spártai beltér.
Peugeot 307 - Az első szériának voltak visszahívásai, de ha ezek javítva lettek, ajánlható, a második széria (2006-tól) pedig kifejezetten ajánlott, akár az 1.4-essel is (pedig a benzines motor nem a franciák erőssége).
Alfa Romeo 147 - A Twin Spark nem váltotta be a hozzáfűzött reményket (mert igazából csak marketing volt), sokat eszik és nyűgös. De ennek ellenére nem véletlenül lett 2001-ben az év autója, mert még ma is szép a formája és nem érzed úgy, mintha egy 15 éves kocsiban ülnél.
Passatot mondanám, de a Passatokba valahogy sehogy sem illik a benzinmotor, pláne nem az 1.6-os.
De a Stilo mégjobb lenne, pláne kezdőnek, nagyon vagány kis autó, elég sportos is, annak ellenére, hogy elfogult németautós vagyok nekem nagyon tetszik. Csak egy nagy baj van, a Stilo nagyon sok érdekes gondot tud produkálni, soha nem tudod mikor hagy ott egy elektromos hiba miatt. Tudom miről beszélek, mert régen egy rokonomnak volt egy Stilo, elindultunk egy 300 km-es útra, és félúton beadta az unalmasat, kiderült, hogy egy elektromos marhaság volt az egész, 10 perc volt a szervizben a javitás, és szinte semmibe sem került, de elég volt, hogy otthagyott az úton. Ez többször is előfordult. Amúgy nagyon szerettem azt a kis autót.
A többit amit irtál, kizárnám.
Én Stliot mondanám. Passat-ba 1.6 motor egy igazi betegágy.
A japánhoz drága az alkatrész és most őszintén hogy néz az ki.
Twin spark miatt ne alfázz. Peugeot nem szeretem ezért nem mondok róla véleményt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!